Yeni 007 James Bond kadın mı olacak? 2022'de yeni James Bond kim olacak? Hangi oyuncu Daniel Craig'in yerine geçerek yeni Bond'u canlandıracak? Bond'un yapımcısından açıklama!

Sinema tarihinin kültlerinden 007 James Bond film serilerinde çağa ayak uyduran büyük bir değişim söz konusu olabilir. Tartışma yaratan yeni Jame Bond kadın mı sorusu yeniden alevlendi!

Geçtiğimiz günlder Daniel Craig son kez James Bond karakterini canlandırdığı filmin çekimlerinde duygusal bir veda konuşması yapmış ve Bond hayranları duygusallığın hemen ardından peki yeni James Bond kim olacak sorusunu tartışmaya başlamıştı.

Geçtiğimiz senelerde de ortaya atılan Yeni James Bond kadın mı olacak ? tartışmaları yeniden alevlendi.

KADIN YAPIMCIDAN 007 ERKEKTİ ERKEK OLACAK AÇIKLAMASI

bb

Bu tartışmalar için filmin yapımcısı Barbara Broccoli'den ilginç bir açıklama geldi. 25'inci James Bond No Time to Die filminin yapımcısı Barbara Broccoli bu tartışmalarda tarfını belli etti. Kendisi de bir kadın olan yapımcı, bir kadının 007 casusunu canlandıramayacağını düşünüyor. Broccoli Daniel Craig'in yerine geçecek kişiyi 2022 yılına kadar tartışmaya açmayacağını da açıkladı. Broccoli, 007’nin her zaman bir erkek karakter olacağına inandığını söyledi.

Broccoli bu görüşünü "James Bond bir erkek karakterdir. Umarım kadınlarla, kadınlar için, kadınlar tarafından, kadınlarla ilgili daha çok film yapılır" diyerek hem tarafını belli etti hemde tartışmaları alevlendirdi. 

Aile Arasında 2 filmi geliyor! Aile Arasında 2 filmi geliyor!

Broccoli yaptığı açıklamada "Erkek bir karakter yaratıp, onu bir kadının canlandırmasını sağlamamız gerektiğini düşünmüyorum. Yani, onu erkek olarak görüyorum" dedi.

ABD'Lİ YÖNETMEN KADIN ERKEK BİLMEM KARİZMA ÖNEMLİ DEDİ 

Ölmek İçin Zaman Yok filmini yöneten ilk Amerikalı yönetmen olan Cary Joji Fukunaga ise Bond karakterine hayat verecek oyuncular arasında daha fazla çeşitlilik görmek istermiydiniz sorusuna ise "Bu zor bir şey. Aslında bu konuda güçlü bir fikrim yok. Sanırım Daniel'in ayak izlerini takip etmek herkes için zor olacak, çünkü ben Pierce Brosnan'ı ne kadar sevsem de 20'li yaşlarımın başındaydım ve filmlere daha yüzeysel bakıyordum. Karakteri kim oynuyorsa o karizmaya, o seviyelere sahip olması gerekir" diye konuştu.

DANİEL CRAİG: 007 ERKEK KALMALI

Son James Bond, Daniel Craig iseBond'un erkek olarak kalması gerektiğini söylemiş ve "Kadınlar ve siyah oyuncular için daha iyi roller olmalı. Bir kadın James Bond kadar iyi bir rol alması oynayabilecekken, neden James Bond’u oynasın ki?" demişti.

HALLE BERRY'DEN CRAİG'E DESTEK GELDİ 

Kadın James Bond için adı geçen ünlü oyuncu Halle Berry'de Daniel Craig'in bu görüşüne katıldığını açıklayarak tartışmalara son noktayı koymuştu.