Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte yeni dizilerde yavaş yavaş ekranlarda yerini alacak.

Bu diziler arasında yer alan İçimizdeki Ateş dizisi de yakın bir zamanda izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizi daha başlamadan çok sayıda detay ortaya çıkmaya başladı. 

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Söz konusu dizide başrollerde yer alan bir isim ile ilgili çok farklı bir detay da ortaya çıktı. İçimizdeki Ateş dizisinde başrol olan ünlü oyuncu Demirhan Demircioğlu’na hayatının en iyi fırsatı çıktı. Başarılı performansı ile dikkat çeken Demirhan Demircioğlu için bu yeni proje hayatının fırsatını da tanımış oldu. Kısa bir zaman sonra ekrana gelecek olan dizi merakla bekleniyor.

Yeni Dizi İçimizdeki Ateş Oyuncuya En İyi Fırsatı Sunacak

İçimizdeki Ateş isimli yeni dizi bir oyuncu için tam anlamıyla hayatının dönüm noktasını yaşatacak. İçimizdeki Ateş dizisinde başrolde yer alan Demirhan Demircioğlu bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirecek. Yeni dizi çok kısa bir zaman sonra izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 

Dizi ile ilgili ise çok çarpıcı bir gelişme ortaya çıktı. İçimizdeki Ateş dizisinin başrol oyuncusu Demirhan Demircioğlu’na hayatının fırsatı çıktığı konuşuluyor. Yeni dizi şimdiden merak ve heyecan içerisinde bekleniyor. Dizi bir hayli iddalı olarak seyirciye sunulacak. Başrollerde yer alan Demirhan Demircioğlu ise kendisine sunulan fırsatı değerlendirecek.

İçimize ki Ateş Dizisinin Gizemi En Sonunda Çözülecek

ATV ekranlarının iddialı projeleri arasında yer alan İçimizde ki Ateş dizisi yaz dönemine de damga vuracağa benziyor. Dizinin yeni bölüm fragmanları ise yayınlandı. Çok sayıda ünlü ismin rol alacağı dizi yakın bir zamanda izleyicilerle buluşacak. Henüz yayında olmayan dizide rol alan Demirhan Demircioğlu bu dizide büyük bir avantaj elde edecek. 

Hayatının fırsatı olan bu dizi oyuncunun kariyerinde de etkili olacak. Yeni dizide rol alan oyuncuların birbirleri ile oldukça iyi anlaştıkları detayı ortaya çıktı. Bu oyuncular arasında ise en merak edilen ismi Demirhan Demircioğlu oluşturuyor. Seyirciler şimdiden oyuncu ile ilgili araştırmalar yapmaya başladılar. 

İçimizdeki Ateş Dizisi İlk Bölümüyle ATV de Başlıyor

Yeni projeler arasında yer alan ve yaz döneminde fırtınalar estirecek olan yeni dizi yakında atv de başlıyor. İçimizde ki Ateş isimli dizinin 24 Haziran Perşembe akşamı ATV de yayınlanacağı fragmanlardan anlaşıldı. Yeni dizide rol alan Demirhan Demircioğlu ise en merak edilen isimler arasında yer alıyor. 

Bu dizi ile çıkış patlaması yaşayacak olan oyuncu dizide belkemiği olarak yer alacak. Ancak seyirciler bu ismin daha önce hangi projelerde yer aldığını bilmiyor. Dizi gerek oyuncu kadrosu gerekse de farklı içeriği ile merakla bekleniyor. Yeni dizi önümüzdeki hafta perşembe akşamı saat 20 de atv ekranlarında yerini alacak.

Dizinin Belkemiği Olan Demirhan Demircioğlu İçin Kaçınılmaz Fırsat

1993 yılında İstanbul da dünyaya geldiği öğrenilen Demirhan Demircioğlu oyunculuğun yanı sıra aynı zamanda müzikle de uğraşıyor. Önceki yıllarda yayınlanan Hekimoğlu dizisinde de rol aldığı ortaya çıkan oyuncu içinse yeni dizi tam manasıyla çıkış yaşatacak. 

Yeni dizi İçimizde ki Ateş projesinin belkemiği olan Demirhan Demircioğlu bu dizi ile kendisini bir adım daha öteye taşıyacak. Dizide Mert karakterine can verecek olan oyuncu bu dizinin kendisi için çok önemli olduğunu ifade ediyor. Ailesine bağlı olan Mert’in yaşadığı hikayeler dizide ele alınacak. Güçlü isimlerin bir arada olduğu yeni dizi bu hafta ATV ekranlarında başlıyor.