Show TV tüm sezon olduğu gibi dopdolu bir yayın akışıyla devam ediyor.

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

İzleyicinin beğenisine sunmak üzere yepyeni bir gençlik dizisinin çalışmalarını yürüten kanal, çoktan çalışmalara başladı bile. Dramın ön planda olduğu bir kurgu ile seyirci baş başa kalacak.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Tarihi Belli Oldu mu?

Usta yönetmen Altan Dönmez eşliğinde ilerleyen ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ genç ve dinamik bir oyuncu kadrosundan oluşuyor. Lise çağındaki gençlerin sorunlarına ışık tutan dizi, yediden yetmişe pek çok kişinin kalbine dokunacak gibi görünüyor. Karabayır Lisesi’ne öğretmenlik yapmak üzere gelmiş bir öğretmenin zorlu hayat mücadelesi veren beş genç ile birlikte geçen diyalogları izleyiciyi ekrana kilitleyecek türden.

Bir Coğrafya öğretmeni olan Sadi Payaslı geçmişinde hatırlamak istemediği olaylara sünger çekmiş ve lisede çalışmaya başlamış idealist bir kişi. İçindeki adalet duygusunu tüm gençlere aktaran tavrı, dizinin kilit noktalarından biridir. Çocuk esirgeme kurumuna büyümüş gençlere kol kanat olma isteğiyle yaşanan tüm anlar, hüzünlendiren anların yaşanmasına sebep olacak. Başrol oyuncularının tecrübeli oluşu ve renkli pek çok yeni ismi barındırması ile dizinin farklı bir yapım olduğu ortada görünüyor. Gençlerin sorunlarına kucak açan öyküsü ile en çok da genç izleyicileri ekrana bağlayacağı konuşuluyor. 

x360

Tecrübeli oyuncuların yani sıra genç ve yetenekli oyunculara da yer veren bu yeni dizi, yaz dönemi boyunca oldukça konuşulacak gibi görünüyor. Dizi afişinin yayınlanmasıyla çoktan bir kitleyi oluşturmayı başarmış olması dizinin yayın tarihinin açıklanması yönünde bir talep oluşturuyor. Hayatın içinden, gençlerin gerçek sorunlarını ele alması çok gerçekçi bir izlem oluşturuyor ve bunu seyirciye yansıtmayı amaçlıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi, çoğunlukla hüzünlendirmeyi ama üzülürken de gülmeyi vadediyor. 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Oyuncuları 

Sosyal medya hesaplarında dizinin fragmanı ile ilgili yapılan yorumlar son derece ilgi uyandırıcı. Kurgunun yanında oyuncu kadrosunun da yeni olması başka bir heyecan ve farklılıktır. Kadroda yer alan kadın ve erkek oyuncular; Özge Özbek, Ertan Şaban, Melisa Bostancıoğlu, Sanem Babi, Devrim Özkan, Robin Erden, Ayşe Kırca, Özgü Delikanlı, Onur Özer, Ali Berge ve Mustafa Açılan ile geniş bir kadroya sahip.

Gani Müjde gibi usta bir ismin dizinin senaryosunu yazması izleyiciyi heyecanlandırıyor. Ünlü senaristin geçmiş yıllardaki başarısı yayınlanacak yeni dizi için kefil oluyor. Tam bir gençlik dizisini konu edinen senarist, dram ağırlıklı olsa da öğretici bir misyon da yükleniyor. Henüz tam olarak yayın tarihi belli olmasa da yakında izleyiciyle buluşacak bu dizi için şimdiden olumlu yorumlar yapılıyor.

Çekimleri hala devam eden dizinin ilk bölümündeki heyecan verici sahneleri merak uyandırmak için oldukça etkili olduğu söyleniyor. Sosyal medyada bu yönde yapılan yorumların fazlalığı ise genç oyuncu kadrosunu şimdiden memnun ediyor. Afişte yer alan karakterlerin her birinin ayrı hikâyelerini olması ve her hikâyenin ayrı ayrı işleneceği ön görülüyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi yaraları saran ve sararken de pek çok şey öğreten sıcak bir yaz dizisi olacağa benziyor. 

BKM yapımın renkli projelerinden biri olan bu yeni dizi, yaz döneminde yayınlanması sebebiyle enerjik bir içeriğe sahip olduğu düşünülüyor. Gençlerin enerjisini hayat trajedileriyle buluşturan önemli bir yapım olduğu her halinden belli oluyor. Çok yakın bir zamanda ekranlarda olacak olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi, çok sayıda izleyiciyi ekrana bağlamayı hedefliyor. Show TV ve BKM yapım işbirliği ile oldukça güzel sonuçlar alınması an meselesi.