Tartışmalı yayın organı Yeni Akit gazetesinde popçu Gülşen'e hakaret dolu sözler yazıldı ve Gülşen hedef gösterildi!

Yazdıkları yazıları ile toplumu kine sevk eden tartışmalı yayın organı Yeni Akit gazetesi bu sefer de Gülşen'i hedefe koydu.

Yeni Akit gazetesi ünlü şarkıcı Gülşen’i ahlaksız diyerek hedef gösterdi ve haberde Gülşen'in vücudunu blurladı. Yeni Akit gazetesi daha önce de küçücük çocukların kollarını ve boynunu blurlamasıyla gündem olmuştu.

Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti! Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti!

Yeni Akit gazetesi Gülşen için hakaret tanımları kullanırken adeta ünlü şarkıcıyı hedef koydu.

Sahne kıyafetleri ile gündem olan ve her tepkide daha da sinirlenerek kıyafetlerini cesurlaştıran ve geri adım atmayan Gülşen bu seferde Yeni Akit tarafından hedefe kondu.

Yeni Akit gazetesi kullandığı sözlerde;

"Söylediği şarkılarla değil, ahlaksızlıklarıyla gündeme gelen Gülşen, yine büyük bir skandala imza attı. Giydiği pespaye kostümlerle yoğun eleştiri alan Gülşen, bu kez sahneye resmen üstsüz çıktı.

Son olarak dün gece bir sahnede boy gösteren Gülşen sadece göğüs uçlarını kapatan kıyafetiyle büyük tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları Gülşen'e 'Göğüs ucunu da kapama artık, altı çok kapalı hayret, yakında sahneye hepten açık çıkacak diye korkuyorum, giyinmeyi unutmuş'' şeklinde tepki gösterdi." ifadelerine yer verdi.