Televizyon ekranlarında yaz sezonuna girilirken pek çok dizi sezon finali yapar. Bu sezon da yayınlanan diziler teker teker veda etmeye başladı.

Yazın gelmesi bazı kanallar için yeni dizilerin de gelmesi demek. Yaz aylarında genel olarak aşk dizileri ve daha eğlenceli diziler yayınlanır. Bu sene hangi dizilerin yaz ekranında olacağı henüz tamamen belli olmadı. Ancak haber alınan diziler arasında Duy Beni dikkat çekiyor. 

Yaz Ekranının Neşesi: Romantik Komediler

Renkli ve eğlenceli yaz dizileri henüz başlamadı. Ama romantik komedi sevenler bu yaz da pek çok örneğini televizyonda görebilecek. Bazı dizilerin tanıtımı ekranlarda gösterilmeye başlandı. Daha önce haber alınan dizilerden pek çoğu çekimlere de başladı. Yaz dizilerinden arasından Duy Beni' nin başrol oyuncuları sosyal medyada paylaşım yapmaya başladı. Paylaşımları da şimdiden çok dikkat çekti. Duy Beni dizisi hem hikâyesi hem de başrol oyuncuları ile bu yazın favorilerinden olmaya aday bir yapım.

Duy Beni Başrol Oyuncuları

Caner Topçu ve Rabia Soytürk Duy Beni dizisinin başrollerinde yer alıyor. Her iki oyuncu da özelikle genç izleyicilerin takip ettiği ve beğendiği bir isim. Dolayısıyla da dizi şimdiden gençleri kendisine çekmeye aday. Star TV' nin yaz sezonunda yer alacak olan dizinin iki genç başrol oyuncusu birlikte yer aldıkları bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşınca fotoğraf birden büyük bir ilgi gördü. Bu da dizinin ne kadar başarılı olacağının şimdiden habercisi gibi görünüyor. 

Duy Beni Kadrosu

Duy Beni dizisinin başrol erkek oyuncusu Caner Topçu daha önce Barbaroslar dizisinde rol aldı. Bu dizide dikkat çekmeyi başaran oyuncu kariyerinde başarılı bir grafik çiziyor. Rabia Soytürk ise daha önce Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde yer almıştı. Bu dizide canlandırdığı Karaca rolüyle herkesi beğenisini kazandı. Şimdi ikisi birden bir dram ve aşk dizisinde bir araya geliyor. Bu da hayranlarını heyecanlandırmaya yetti. Öte yandan dizinin diğer dikkat çeken oyuncuları ise Murat Daltaban, Durul Bazan ve Berk Hakman gibi oyuncular. Bu kadro ile Duy Beni yaz sezonunun umut vadeden yapımlarından bir tanesi. 

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

Her Fotoğraf İlgi Çekti

Dizinin oyuncuları çekimlerden bazı kareleri sosyal medyada paylaşmaya devam ediyor. Paylaşılan her fotoğraf da seyirciler tarafından ilgiyle karşılanıyor. Hem aşk hem de bir dram dizisi olacak Duy Beni dizisinin güçlü kadrosu sosyal medyada yer almaya başladı bile. Öte yandan dizinin konusu da biraz daha farlı bir konu.

Duy Beni Hikâyesi

Duy Beni dizisi farklı sosyal kategorilerden gelen gençlerin buluştuğu bir özel okulda geçecek. Bazı öğrencilerin diğerlerine uyguladığı zorbalık da dizinin asıl konusunu oluşturacak. Dizinin gençleri arasındaki çatışmalar da heyecanlı geçecek. Çukur dizisinden Aytaç Uşun, yahşi Cazibe ve Güneşin Kızları gibi dizilerden hatırlanan Ege Kökenli, Sana Bir Sır Vereceğim dizisinden Burak Can, Yaprak Dökümü, Menajerimi Ara gibi dizilerden sevilen oyuncu Bedia Ener de Duy Beni kadrosunda yer alıyor. Yani Duy Beni ağır bir kadroyla ekran yolculuğuna başlayacak. 

Doğru Koleji'nde Neler Olacak?

Liseli Ekim'in en yakın arkadaşı Meltem'e bir gün araba çarpar. Çarpan araç hiç durmadan kaçar ve Meltem'in belden aşağısını felçli bırakır. Mahalledekiler tarafından çok sevilen Meltem'e kimin çarptığını herkes merak eder. Arabanın peşine düşenler bir süre sonra fark eder ki bu araç Doğru Koleji'ne doğru gitmektedir. Hikâye de bundan sonra Doğru Koleji'nde kimin aracı kullandığını merak ettirerek ilerler.