Yasak Elma dizisinin son bölümünde diziye ölmemiş diyerek bir ismin döneceği sinyali verilmişti. Yasak Elma'ya Şahika mı yoksa Halit mi dönüyor derken o isim Nadir Kılıç çıktı!

Yasak Elma dizisinin son bölümünde öldü gösterilen bir ismin döneceği müjdelenmişti. 

Fox Tv'nin fenomen dizisi Yasak Elma'ya hangi isim dönüyor belli oldu! Pazartesi akşamlarınıneğlenceli ve entrika dolu dizisi Yasak Elma'da ölmeyen karakter kim sorusu yanıt buluyor. 

Eda Ece ve Şevval Sam'ın başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisi yeni sezonunda Şahika karakterinin yokluğunda başladı. Nesrin Cavadzade'nin yokluğu ile kan kaybeden dizide Şahika hayranları dizide Nesrin Cavadzade'nin geri dönmesi için baskı yapıyordu. 

Şahika gibi bir karakterin diziden ayrılması büyük tepki almıştı. Dizinin özellikle son bölümlerinde oldukça eğlenceli olan ve Yıldız karkaterini dahi geride bırakarak fenomen olan Şahika karakterinin dizinin çıkarılması beklenmedik bir olaydı.

Geçtiğimiz sezonun başında dizinin Halit'i Talt Bulut diziden çıkmış ve izleyici şok olsa da yerine gelen Hasan Ali Başkan karakteri ile Şahika oldukça iyi bir ikili olmuşt ve Talat Bulut çabuk unutulmuştu. Ancak Yasak Elma yeni bölümünde Hasan Ali ve Şahika karakterlerinin ikisi de diziden ayrılmıştı. 

Erdal Özyağcılar ve Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrılması tepki alırken dizinin son bölümünde Ender'in adamı ile konunşması bomba etkisi yarattı.

Şevval Sam'ın canlandırığı Ender karkakteri son sahnede birinin ölmediğini öğreniyor ve "Nasıl yani yaşıyor mu?" diyerek fotoğrafları görüp şaşkınlık geçiriyordu. 

Yasak Elma izleyicileri dizye kimin döndüğünü merak ederek tahmin yürütmeye başladı. Dizide Şahika'nın dönülmesi istense de Nesrin Cavadzade'nin Üç Kuruş dizisiyle anlaştığı duyrulmuştu. Talat Bulut'un da diziye dönmeyeceği bilinirken geriye Hasan Ali Başkan ile Nadir kaldı. 

Tahminler arasında en ilginç çekeni Nadir oldu. Şahika'nın zehirlyerek öldürdüğü Nadir'in aslında yaşadığı ve oyun yaptığı iddia edildi. Hatta Cansu'un telefonda konuştuğu kişinin Nadir olduğu iddia edildi. Öyle ki Nadir, Cansu'yu tutarak Şahika'yı Cansu'ya öldürtür ve intikamını alır. Ve Ender de Nadir'in yaaşdığını öğrenir.

1257132-yasak-elma-da-sahika-nin-zehirledigi-nadir-oluyor-mu-5e55206b867dc

Tabi bir diğer teori de Hasan Ali'nin ölmediği ve Erdal Özyağcılar'ın diziye döndüğü yönünde.

Bir başka teori ise Ender'in peşinde olduğu be ölmediğini öğrendiği kişinin Halit'in ilk karısı Müzeyyen olduğu ve diziye yeni bir kadın oyuncunn gireceği yönünde.

Yasak Elma'da Nadir Kılıç karakterini Hakan Karahan canlandırmaktadır. Diziye dönüp dönmeyeceği ise kesin bir bilgi değildir.  

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor