Eda Ece önce sevgilisini sildi, sonra kalbini aldı! Beş sezondur Yasak Elma dizisinde rol alan Eda Ece, neredeyse Yıldız rolüne denk bir kariyer sıçraması gerçekleştirdi.

Oyuncunun önümüzdeki sezon için diziye devam edeceği anlaşılıyor. Şevval Sam ve Berk Oktay'ın yer almadığı dizide kim devam edecek.

Yasak Elma dizisinin 13 Haziran sezon beş finalinde birçok karakter açık kalacak ve yazarlar yaz güncellemesinde hikâyeye hangi karakter uyuyorsa, devam edecek ve muhtemelen birçoğunu değiştirecek.

Yasak Elma dizisi için çalışmalarını bitirdiklerini söyleyen Eda Ece, basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer'e olan aşkını gündemde tutmaya devam ediyor. Buğrahan Tuncer ile zaman zaman ayrıldığına dair haberler çıkmasına rağmen ya bir barışma yaşandı ya da bu tür iddialar asılsız. Eda Ece geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından sevgilisini takibi bırakarak dikkatleri üzerine çekti.

Eda Ece'nin medyaya söylediği hemen hemen bu sözler, Instagram takipçileriyle arasında aşk ya da ayrılık olduğu gerçeğini değiştirmiyor ancak bunun tek başına ana akım olmayacağını gösteriyor. Bu durumda Buğrahan Tuncer, kendisiyle aynı evde yaşayan Eda Ece'ye ne dedi? Ünlü oyuncu bunu da şu sözlerle açıkladı: "Buğra bana dedi ki, beni yine aynı evde mi sildin? Yapma bunu, boşuna haber yapıyorlar. Bana kızıyor."

Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi? Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi?

Yazarlar, 'Yasak Elma' dizisinde Instagram'dan gelen bu tür haberlerle alay ederek Yıldız karakteriyle ilgili bir diyalog da yazdılar. Yıldız, Doğan'ı Instagram'da disipline etmeye çalıştılar.

Tüyoyu Eda Ece Verdi!

Yasak Elma dizisi 13 Haziran'da sezon finali yapacak. Yıldız karakteri oynayan Eda Ece, altıncı sezonda karşımıza çıkacak isimlerden biri oluyor. Bu dizi sayesinde oyuncu muazzam bir popülerlik kazandı ve büyük bir hayran kitlesine sahip oldu.

Eda Ece, yayınlanan son iki bölümün ardından dizinin yaz tatiline gireceğini ve sezon finalinin biraz daha uzun olacağını söyledi. Oyuncu, "Sette çalışmak için zaman harcıyor" dedi. Çok ilginç bir sezon finali olacağını söyleyen Eda Ece, altıncı sezonda kimin hikâyede kalıp kimin kalmayacağı belli değil.
Açıkça Çağatay rolünü oynayan Berk Oktay diziden ayrılıyor. Ayrıca hikâyeye veda edenlerden biri de Erdal Bilingen oldu. Yine de altıncı sezonda başka kimin görüneceği belli değil. Eda Ece, Yasak Aşkın’ın 5. sezon finaliyle ilgili şunları söyledi: "Böyle bir finalimiz var ve şimdi kim kalıyor kim gidiyor muamma. Bakalım."
Eda Ece, yasak elma dışında istediğini yaptığını ancak Yıldız'ın rolünün bir gün biteceğini bildiğini söyledi. Şebnem Dönmez ve Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı dizinin bu sezon daha da güçlendiğini anlatan Eda Ece, birlikte bir yaz tatili düzenleyebileceklerini söyledi.
Basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile ilişkisinin devam ettiğini ve iyi geçindiklerini anlatan Eda Ece, evlilik sorularını yanıtladı. Aktris, evlilik konusunun gündeminde olduğunu belirterek, "Bir noktada orada olacak ama bu yaz değil’’ şeklinde açıklama yaptı

Yasak Elma Çıkarma Yaptı!

Fox TV'de Pazartesi akşamı ekrana gelen Yasak Elma dizisi her hafta ekranları sallamaya devam ediyor. Bir TV dizisi olarak başlamasına rağmen, mantık sınırlarını aşan, ekranı güldüren, her bölümü sallayan ve absürt komedi tarzıyla 'hepsi bu kadar değil!' dedirten her şeyi yapan bir hikaye olarak eleştirmenlerden büyük beğeni topladı. Dizi, sürekli değişen hikayesi, sürekli güncellenen ekibi ve dünyayı bambaşka bir hikayeyle sarsan sahneleriyle popülerdir.
Özellikle Şevval Sam'in canlandırdığı Ender ve Eda Ece'nin canlandırdığı Yıldız'ın duygu ve tavırları her sahnede izleyenleri güldürdü. Pek çok dram dizisi ilgi çekici olay örgülerine sahipken Yasak Elma izleyicilere alternatif bir hikâye sunuyor.