Fox Tv'nin fenomen dizisi Yasak Elma'da Ender Çelebi ayrılıyor mu sorusu yanıt buldu! Şevval Sam diziye devam dedi!

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz ve Berk Oktay'ın yer aldığı Yasak Elma'da herkesin merakla beklediği haber geldi!

Her sezon önemli ayrılıkların yaşandığı dizide bu sezon sonu ilk ayrılık haberi Berk Oktay'dan gelmişti. Dizide Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay'ın diziden ayrılacağı haberi paylaşılmıştı. Çağatay diziye ölerek veda ederken bir kötü haber de Ender'den gelmişti.

yasak-elma-ender-diziden-ayriliyor-mu-sevval-sam-15002382_3131_amp

Yasak Elma'nın fenomen karakteri Ender Çelebi'ye hayat veren Şevval Sam geçen sezon da diziden ayrılmak istemiş ancak yapımcının iknasıyla dizide kalma kararı almıştı.

Yasak Elma gelecek yeni sezonda Ender karakterine hayat veren Şevval Sam'ın diziden ayrılmak istediği ve müzik kariyeri ile dijital bir platformda yeni bir proje yapmak istediği öğrenilmişti.

Sosyal medyada Ender fanları Endersiz Yasak Elma olmaz diyerek hastag çalışması başlatmıştı. 

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Ve beklenen haber geldi! Şevval Sam diziye devam kararı aldı! 

sevval-sam-yasak-elma-73jV

Yasak Elma sezon finalinde trafik kazasında arabada Yıldız, Ender ve Çağatay'ın yer aldığı görülürken arabadan kimlerin sağ çıkacağı merak ediliyordu. 

Yıldız karkaterine hayat veren Eda Ece diziye kesin olarak devam ederken, Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay ölerek diziye veda edecek.  Arabadaki bir diğer isim olan Ender ise durum belirsiz.

Şevval Sam son gelen bilgilere göre dizide kalmaya sıcak bakıyor. Yani Ender'de o arabadan sağ çıkan ikinci isim olabilir. Şu an için kesin bir karar bulunmasa da Fatik Aksoy'un Şevval Sam'ı ikna etmesi bekleniyor.