Yasak Elma sezon finalinde kazada kim ölecek? Şevval Sam diziden çıkacak mı? Berk Oktay diziden çıkacak mı? Çağatay ölecek mi? Yasak Elma da  Yıldız ölecek mi? Yasak Elma da Ender ölecek mi? Şevval Sam diziden ayrılıyor mu? 

Başrollerinde Eda Ece ve Şevval Sam 'ın yer aldığı kadrosunda Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Berk Oktay gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisinin sezom finaline araba kazası damga vurdu! 

Yasak Elma da Ender ölecek mi? Yasak Elma da Çağatay ölecek mi? Yasak Elma Yıldız ölecek mi? 

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

yss

Fox TV'nin fenomen dizisi Yasak Elma sezon finaline girdi. Sezon arası veren Yasak Elma son bölümünde kim ölecek kim hayatta kalacak merakı sardı. 

KAZADAN KİM SAĞ ÇIKACAK?

Yasak Elma dizisinde Murat Aygen'in canlandırdığı Doğan karakteri Berk Oktay 'ın hayat verdiği  Çağatay karakterinden kurtulmak için bir trafik kazası düzenler. Ancak Doğan 'ın hesap etmediği durumlar gerçekleşir. Çağatay'ın kullandığı arabada Ender ve Yıldız da yer almaktadır. 

Gelen açıklamalara göre Yasak Elma yeni sezonunda yakışıklı oyuncu Berk Oktay olmayacak.  Yani kazada Çağatay 'ın ölümü kesinken Ender ve Yıldız ölecek mi merak edildi. 

yyy

Yasak Elma yapımcısı Fatih Aksoy'un şimdiki sadece Eda Ece ve Biran Damla Yılmaz ile anlaştığı öğrenilmişti. Yani gelecek sezonda Yıldız ve Kumru kesin olarak dizide yer alacakken Ender in durumu ise belirsizliğini koruyor. 

Şevval Sam ın dizide kalıp kalmayacağı şimdilik sadece soru işareti olarak yer alıyor.  Gelen kulis bilgilerine göre Aksoy, Sevval Sam'ı ikna etmeye çalışacak.