Yasak Elma yeni sezonunda bomba kulis bilgileri dolanıyor! Diziden geçen sezon ayrılan Kerim karakterine hayat veren Gökhan Alkan geri dönüyor! Berk Oktay'ın ayrılması üzerine Yıldız karakteri yarım kalan aşkı Kerim ile yüzleşecek!

Fox Tv'nin fenomen dizisi Yasak Elma'da bombalar patlıyor! Gelecek sezonda izleyici yine dizinin ağına düşecek! 

Başrollerinde Eda Ece ve Şevval Sam'ın yer aldığı Yasak Elma dizisin haftaya Pazartesi günü sezon finaline girerek tatil sezonun açacak. Gelecek sezon için bombalar şimdiden patladı! 

yasak-elma-2-5IAs

Yasak Elma yeni sezonda ilk ayrılık haberi dizinin Çağtay'ından geldi. Yasak Elma'da Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay diziden ayrılıyor haberi netlik kazanmıştı. Çağatay fanları bu haberle yıkılsa da Kerim fanlarını yüzünü güldürecek gelişme yaşandı!

Yasak Elma gelecek sezonunda Yıldız, Halit döneminde yarım kalan aşkı Kerim'e kavuşuyor!

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

s-ccfe8e91d8d28b296d1c8a89786fc126eca20029

Yasak Elma'da geçen sezon diziden ayrılan Kerim karkaterine hayat veren Gökhan Alkan geri dönüyor. Kerim son olarak Şahika ve Mert'in oyununa gelerek hırsızlık yaptığı sırada polise yakatılıp hapse giriyordu.

Yasak Elma'da bu sezon finalinde Yıldız'ın eski kocası Çağatay karakteri ölerek diziye veda edecek. Dizide Yıldız kocası Doğan'ın da Çağatay'ın ölümünden sorumlu olduğunu öğrenmesiyle Doğan'dan uzaklaşacak. 

Yasak Elma'da Yıldız yine yeni koca mı bulacak derken eskilerden bir isim gelerek seyirci yine şaşırtılacak! Bu isimede Yıldız'ın aşkının yarım kaldığı Kerim karakterinden başkası değil!

Gökhan Alkan Yasak Elma sonrası ATV'de yayınlanan Kalp Yarası dizisinde yer almış ve Yasak Elma'da rol arkadaşı Nesrin Cavadzade ile aşk yaşamaya başlamıştı.