Fox Tv'nin fenomen dizisi Yasak Elma ile ilgili kulislerde bomba iddia yayıldı! Şahika geri dönüyor! Son olarak Üç Kuruş dizisinde yer alan Nesrin Cavadzade evine geri dönüyor!

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Berk Oktay'ın yer aldığı Yasak Elma gelecek hafta sezon finali yaparak tatile girecek.

Ekranların fenomen dizisi Yasak Elma gelecek sezonunda kim kalacak kim gidecek derken bomba patladı!

Her sezon seyirciyi şoke uğratan ayrılıkları ile söz ettiren ve yeni sezona bu ayrılıklara rağmen yeni karakterlerle bomba gibi başlayan Yasak Elma'da gelecek sezon için ilk veda dizinin Çağatay'ı Berk Oktay'dan gelmişti. Bu sezon diziden ayrılacak yakışıklı oyuncu Yasak Elma hayranlarını üzmüştü. 

y1-y6o0_cover

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

Diziden ikinci olarak da dizinin Ender'i Şevval Sam'ın ayrılacağı beklenirken sürpriz olarak yapımcı Fatih Aksoy ile ilgili sevindirici kulis bilgileri geldi. Buna göre Şevval Sam bir sezon daha ikna edilmişti. Ancak bu bilgi henüz netlik kazanmadı.

Yasak Elma gelecek sezonu için asıl bomba haberi ise bugün kulislere düştü!

İddialara göre Yasak Elma'nın fenomen karakteri Şahika geri dönüyor! Nesrin Cavadzade diziden bir anda eski yönetmen Nesliha Yeşilyurt ile kavga etmiş ve seti terk etmişti. Bunun üzerine yapımcı duruma sinirlenmiş ve Şahika karakterini ani bir şekilde öldürmüştü. 

Ancak Nesrin Cavadzade söylenenin aksine yapımcı Fatih Aksoy ile dostça fotoğraflar paylaşmış ve dizinin sezon finalinde ekiple tatile çıkmıştı. 

Tüm bunlar Şahika fanlarına bir umut olmuş ve yeni sezonda diziye geri dönecek derken Nesrin Cavadzade Show Tv'de başlayan Üç Kuruş dizisiyle anlaşmıştı. Bu sezon final yapan Üç Kuruş sonrası Cavadzade'nin Yasak Elma'ya geri döneceği konuşuluyor!