Ekranların en sevilen isimleri arasında yer alıyor. Ece Dizdar dizileri neler? Ece Dizdar oynadığı dizilere her dönem damga vurmayı başarıyor. Şu sıralar Gizli Saklı dizisiyle oynayan yıldız isim yine diziye damga vuran bir rolle karşımızda.

Ekranlarda sık görmesekte hemen hemen oynadığı her dizi çok sevilen Ece Dizdar kimdir, Ece dizdar kaç yaşında nereli merak ediliyor.

Ece Dizdar kimdir?

1979 doğumlu Ece Dizdar, İstanbullu. Denizaltıcı olan babasının görevi nedeniyle İngiltere, Belçika ve Pakistan'ta büyüdü. DoDDS Amerikan okulunda okuyan Dizdar, 2 yıl boyunca ses ve dans eğitimini Belçika'da aldı. Marmara Üniversitesi İletişim Fekültesi mezunu olan güzel oyuncu, Londra da oyunculuk eğitimi aldı. 

Asıl mesleği tanıtım dublajcısı ve profosyonel reklam olan güzel oyuncu hem İNgiltere de hem Türkiye'de güzel işler yapıyor.

Ekranda onu ilk olarak 022 yapımı En Son Babalar Duyar projesiyle görmüştük. Esir Şerin Gözyaşları ve Hayalet dizileri arasından Karakol dizisinde Dicle karakteriyle herkes tarafından tanındı. Ardından Şubat, Güneşi Beklerken ve Beş Kardeş gibi dizilerde yer aldı.

Ece Dizdar son dönemde Siyah beyaz Aşk, Fi ve Yasak Elma dizileriyle çok sevildi.

Ünlü oyuncu Ece Dizdar'ı artık gizli SAklı dizisinde izleyecek hayranları diziye başka bir tat verdiği düşüncesinde!

Ece Dizdar dizileri neler? Hangi dizilerde oynadı

Yasak Elma Feyza

Siyah Beyaz Aşk İdil

En son Babalar Duyar

Hayalet

Karakol Dicle

Şubat Yeşim

Güneşi Beklerken Melda

Beş Kardeş Şevval

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Arkadaşlar İyidir Leyla

Fi

Gizli Saklı