Yasak Elma Seti Sadakatsiz dizi setini yakından takip ediyor anlaşılan. Yasak Elma oyuncusu Sadakatsiz hakkında ne dedi?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi BBC One dizisi olarak bilinen Doctor Foster’ın Türkiye uyarlaması Sadakatsiz yayınlandığı ilk günden beri beğeni ile takip edilen, başarısını devam ettirebilen nadir dizilerden.

Bir diğer başarılı dizi ise FOX TV’nin gözbebeği Yasak Elma. Başarısı o kadar büyük ki şimdiden 6. Sezon kararı almış durumda.

Adsız-12

Her iki dizide de çok başarılı isimler yer alıyor. Sadakatsiz Dizisinde Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk, Gözde Seda Altuner, Berkay Ateş, Özge Özder, Yeliz Kuvancı, Tarık Emir Tekin, Burak Sergen, Nazlı Bulum, Meltem Baytok, Doğan Can Sarıkaya gibi yetenekli isimler hala sette diziye devam eden isimler olup takdirle izlenmeye devam ediliyor.

Yasak Elma dizisi ise oyuncu kadrosu ile tam bir yıldız geçidi olmuş, birçok değerli ismi setinde bulundurmuş, güncel olarak diziye devam eden başarılı oyuncuları ise; Eda Ece, Şevval Sam, Barış Aytaç, Serkan Rutkay Ayıköz, Melisa Doğu, Berk Oktay, Ece Dizdar, Emre Dinler, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen gibi isimlerden oluşan geniş bir kadro.

Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi? Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi?

13355063-728xauto

İkisi de Med Yapım tarafından yürütülen başarılı dizilerin birbiri ile ayrılamayacak bir bağlantısı daha var. Oyuncuları.

Bilindiği Üzere Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam, Sadakatsiz’in parlayan genç yeteneği Tarık Emir Tekin’in annesi. Bu kan bağı iki kadro arasındaki arkadaşlık bağlarını da güçlendirmiş durumda ve dolayısı ile iki dizi de birbirini haklı olarak merak ve takip ediyor durumda.

Sadakatsiz-Dizisi-Selcuk-ve-annesi

Şevval Sam ile olan yakın arkadaşlığı bilinen Eda Ece’nin de kalbinde Tarık Emir Tekin’in ayrı bir yeri var. Yakın arkadaşının oğlu olması ile gelişen yakınlıkları bir yana aynı zamanda Eda Ece, sergilediği başarılı oyunculuk performansı ile kendisine ciddi bir hayran kitlesi oluşturmuş olan Tarık Emir Tekin’in hayranı da.

Bu hayranlığı birçok defa dile getiren Eda Ece son olarak Tarık Emir Tekin’i Johnny Depp’e benzeterek “Daha havalı bir oyuncu gördünüz mü? Ben görmedim” sözleri ile takdirini tekrar etti. Eda Ece’nin sözlerine bizler de katılıyoruz zira son dönemin en havalı ve gerek tarzı gerekse oyunculuğu ile en çok beğenilen isimlerden ilki olmayı başarmış durumda sevgili Tarık Emir Tekin.

1200x627-sadakatsizin-selcuku-emir-tarik-tekinin-babasi-bakin-kim-cikti-meger-oglundan-daha-unluymus-1611152773959

Hakkında bu tarz yorumlar karşısında sürekli olarak onore olduğunu ve kıymetli sözler olduğunu dile getiren mütevazi genç yetenek Tarık Emir 1997 doğumlu olup eğitimini Oxford Üniversitesinde Drama olarak almış. Tiyatro sahnelerinden sonra Sadakatsiz dizisi ile ekranlara da sağlam bir adım atmış durumda. Çok daha başarılı ve çok daha fazla ekran projesinde göreceğimize eminiz kendisini.