Yasak Elma Feyza kimdir? Yasak Elma Feyza gerçek adı ne? Ece Dizdar kimdir? Ece Dizdar nereli? Ece Dizdar kaç yaşında? Ece Dizdar hangi dizilerde oynadı?

Fox Tv'nin fenomen dizisi Yasak Elma'da Feyza rüzgarı.. Yasak Elma dizisinde Feyza karakterine hangi oyuncu hayat veriyor?

Yasak Elma yeni sezonu yeni dahil olan karkaterlerle başladı. Diziye yeni giren oyuncular merak edilirken onlardan biri de Ece Dizdar oldu. 

Yasak Elma dizisine geçtiğimiz sezon son bölümde dahil olan Feyza karakterini hangi oyuncu canlandırıyor. Yasak Elma Feyza kimdir? Yasak Elma Feyza gerçek adı ne? Ece Dizdar kimdir? Ece Dizdar nereli? Ece Dizdar kaç yaşında? Ece Dizdar rol aldığı diziler?

Yasak Elma dizisine Feyza karakteri Çağatay'ın eski sevgilisi olarak dahil oldu. Hasta bir çocuğu olan Feyza borç içindedir ancak kimseden de para istemez. Ender ise Çağatay ile Feyza'nın yasak ilişki yaşayarak Yıldız'ı aldattığını düşünmektedir. 

ECE DİZDAR KİMDİR?

23 Kasım 1981 tarihinde İstanbul’da doğdu. Babası Denizaltılarda çalıştığı için çocukluğu boyunca Pakistan, Belçika, İngiltere gibi ülkelerde yaşadı. Bu nedenle DoDDS Amerikan okullarında okudu.

12 yaşında Belçika'da okul kulüplerinin müzikallerinde oynayarak oyunculuğa adım atmış oldu. Ortaokul yıllarında ise müzikal oyunculuğu, ses ve dans üzerine eğitimler aldı. 2 yıl boyunca çocuk konservatuvarında sahneye çıktı.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinden sonra Londra'ya taşındı ve ARTSED oyunculuk akademisinde burslu olarak oyunculuk eğitimini aldı.

Pek çok tiyatro oyununda yer alan Ece Dizdar çoğu oyunların da çevirilerini yaptı. Son olarak Hekimoğlu dizisine konuk olan Ece Dizdar şimdilerde Yasak Elma dizisinin kadrosunda dahil oldu.

ROL ALDIĞI TV DİZİLERİ

En Son Babalar Duyar   

Esir Şehrin İnsanları   

Hayalet   

Karakol   

Al Yazmalım   

Şubat   

Güneşi Beklerken   

Beş Kardeş   

Arkadaşlar İyidir   

Siyah Beyaz Aşk   

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

Hekimoğlu   

Menajerimi Ara   

Yasak Elma