Yasak Elma dizisinde Kumru'nun babası Doğan kimdir? Yasak Elma Doğan gerçek adı ne? Murat Aygen kimdir? Murat Aygen kaç yaşında? Murat Aygen dizileri? Murat Aygen nereli? Murat Aygen kiminle evli?

Yasak Elma dizisi yeni sezonu yeni oyuncularla başladı. Yasak Elma dizisine dahil olan karizmatik karakter Doğan merak uyandırdı. 

Fox Tv'nin Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Yasak Elma yeni sezon hem ayrılıklarla hem de yeni oyuncularla başladı. Diziye dahil olan 4 yeni oyuncu gidenleri unutturmasada şimdiden diziye renk kattı.

Yasak Elma dizisine Biran Damla Yılmaz, Kumru karakteri ile dahil olmuştu. Kumru'nun babası Doğan da diziye dahil olarak dizideki karizmatik adam sayısını arttırdı. 

Yasak Elma dizisinde Doğan karkaterini canlandıran Murat Aygen kimdir? Murat Aygen nereli? Murat Aygen kaç yaşında? Yasak Elma Doğan gerçek adı ne?

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler televizyona dönüyor! Cevap Ver Türkiye! Berfu Yenenler ve Eser Yenenler televizyona dönüyor! Cevap Ver Türkiye!

Yasak Elma dizisinde Doğan kiminle aşk yaşayacak? Yasak Elma Kumru'nun babası Doğan Ender ile mi yoksa Yıldız ile mi aşk yaşayacak?

MURAT AYGEN KİMDİR?

Murat Aygen 29 Ekim 1971 tarihinde Diyarbakır‘da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. 

Murat Aygen sırasıyla 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Biyoloji,

1998 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal - Tiyatro,

2002 yılında ise Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Yüksek Lisans bölümlerinde okumuştur.

Reklam sektöründe çeşitli alanlarda çalışan Murat Aygen daha sonra sinema ve dizi sektörüne geçerek pek çok dizi ve filmde oyunculuk yapmaya başlamıştır.

Bodrum Masalı ve Medcezir dizileriyle tanınmış son olarak Mucize Doktor dizisinde Tanju karakterini canlandırmıştır. 

Yasak Elma dizisinde Şevval Sam ile beraber oynayacak olan Murat Aygen daha önce de Bodrum Masalı dizisinde Şevval Sam ile karı kocaya hayat vermiştir. 

Rol Aldığı Diziler ve Filmler

Öğrenci Evi

Mucize Doktor

The Names are Lost First

Şahin Tepesi

Yanımda Kal

İstanbullu Gelin

Bodrum Masalı

Maral

Medcezir

Dedektif Memoli

Av Mevsimi

Kül ve Ateş

Paramparça Aşklar

Ankara Ekspresi

Evdeki Yabancı

Örümcek