FOX TV ekranlarının en çok sevilen ve izlenen dizileri arasında yer alan Yasak Elma, oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Sevilen diziye bomba transfer yapıldı. İzleyiciler “Handan Kılıç” karakterine can verecek ünlü ismi merak ediyor.

Elif Turgay ve Ece Erdek Koçoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı Yasak Elma dizisi oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. FOX TV’nin en çok sevilen dizileri arasında yer alan Yasak Elma’ ya dahil olan ünlü isim Handan Kılıç karakterine can verecek. Dizi severler diziye dahil olacak ismi merakla bekliyor. Dizi hem konusu bakımından hem de başarılı oyuncu kadrosu açısından oldukça ilgi görüyor.

4 1280 720-4

Yasak Elma Dizisine Bomba Transfer!

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, FOX TV’nin sevilen dizilerinden olan Yasak Elma reyting rekorları kırarak beşinci sezonda da nefesleri kesmeye devam ediyor. Dizi her hafta farklı entrikalar ile izleyici ile buluşuyor. Öte taraftan her pazartesi günü farklı entrikaları ile izleyici ile buluşmaya devam eden diziye yeni bir isim de dahil oldu.

Med yapım imzalı Yasak Elma dizisi oyuncu kadrosu ile de bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaya devam ediyor. Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen gibi birbirinden başarılı oyuncuların paylaştığı Yasak Elma dizisi heyecan dolu sahneleri ile milyonları ekran başına kilitlemeyi sürdürüyor. Beşinci sezonu ile de nefes kesmeyi başaran diziye bomba bir transfer yapıldı. 

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

11_1280x720-3

Yasak Elma Dizisine Yeni Bir İsim Katılıyor!

FOX TV’nin en çok sevilen ve izlenen dizileri arasında yer alan Yasak Elma hem entrikaları ile hem de oyuncu kadrosu ile beş sezondur büyük bir ilgi topladı. Her pazartesi akşamı ekranlara gelen dizinin yeni bölümleri dizi severler tarafından merakla bekleniyor. Entrikalarla ile dolu Yasak Elma dizisine yeni bir isim dahil edildi.

Yapımcılığını Medyapımın üstlendiği, Elif Turgay ve Ece Erdek Koçoğlu’ nun yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ ün kaleme aldığı, FOX TV’ nin sevilen dizilerinden olan Yasak Elma oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Sevilen diziye yeni dahil olacak olan isim Handan Kılıç karakterine can verecek. Merakla beklenen isim Şebnem Dönmez oldu. Handan karakterine ünlü oyuncu Şebnem Dönmez can verecek.

 Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in paylaştığı Medyapım imzalı Yasak Elma dizisi’ nde rol alacak olan 47 yaşındaki ünlü oyuncu Şebnem Dönmez’ in hayranları oyuncunun dizide yer alacak bölümlerini sabırsızlıkla beklemeye başladı. Med Yapım sosyal medya hesabından duyurduğu bomba transferi “''Harika bir haberimiz var! Şebnem Dönmez Yasak Elma'da! Peki sizce Şebnem Dönmez'in canlandıracağı Handan Kılıç kim?'' bu şekilde duyurdu.

17 Mayıs 1974 tarihinde doğan Şebnem Dönmez, 1996 yılında Televizyon ekranlarında Murat Başoğlu ile beraber sunduğu “Sabah Şekerleri” programı ile bilinmiştir. Almanya'da dünyaya gelen ve sonrasında 1997 yılında Star TV’de yayınlanan Murat Başoğlu ile “Görevimiz Tehlike” adlı yarışma programını sunan Dönmez, 1998’de ise Star TV’de bir showgirl olarak tüm hünerlerini sergilediği Cumartesi Gecesi Ateşi’ni sunmuştur.

Emre Aydın‘ın video kliplerinde rol alan Dönmez, ayrıca ünlü şarkıcı  Ferdi Tayfur‘un Emmoğlu adlı klibinde de yer almıştır. Ünlü oyuncu Şebnem Dönmez, öte taraftan Live Earth’ün Türkiye temsilcisi olup Al Gore’un İstanbul’da gerçekleştirdiği toplantıya basın sözcüsü olarak da katılmıştır.

Ünlü oyuncu Şebnem Dönmez 20 Ağustos 2004 tarihinde yönetmen Ezel Akay ile evlenmiş. Ancak ikili Şubat 2007 tarihinde de boşanmıştır. Oyuncu birçok tiyatro oyunu, dizi ve filmde de yer aldı. Başarılı oyuncunun hayranları Yasak Elma dizisi ile tekrardan ekranlara dönen oyuncunun yer alacağı bölümleri sabırsızlıkla bekliyor.