Fox TV ekranlarında yayınlanan başarılı dizi Yasak Elma dizisinin beşinci sezonu seyircilerle buluştu.

Pazartesi akşamlarının favori dizisi haline gelen ve geçtiğimiz sezona göre düşük bir başlangıç yaşayan yasak elma dizisinde ilişkin yeni Bilgiler haberimizde. 

Yasak Elma dizisinin yeni karakterleri yeni sezonda öne çıkmaya başladı.Özellikle de Kumru olarak seyrettiğimiz Biran Damla Yılmaz, hikayenin  yön değiştirmesini sağlayacak isimlerden biri. Oyuncu, daha ilk anlardan itibaren yasak aşk mevzusunda öne çıkmaya başladı. Çağatay ile Kumru arasında yaşanan yasak aşk, Eda’nın bu durumu öğrenmesi ile  neler olacağı ise merak konusu haline geldi.  Yasak Elma dizisinde yeni sezonda yeni karakterler diziye yön verecek.

En İyi 15 Disney Plus Filmleri En İyi 15 Disney Plus Filmleri

Biran Damla Yılmaz haricinde Murat Aygen, Erdal Bilingen ve Yasmin Erbil  ibi seviyor isimlerde Yasak Elma'nın  yeni sezonuna  katıldı. Bir yeni ismin daha hikayede yer alması kararlaştırıldı. Senaryoda Emre Diner’in canlandırdığı Ömer karakterinin babası olarak  dizide Ali Tutal yer alacak. Yeşilçam oyuncusu olan Ali Tutal, dizinin yeni sezonunda  Yasak Elma dizisinin kadrosuna katılacak.

Ali Tutal’ın yanı sıra diziye başka bir ismin daha  katılması konusunda Bazı kararlar alınmıştı. 

Ömer karakterinin babasının hemşiresi olarak da  güzel oyuncu Gizem Denizci’nin dizide yer alacağı ortaya çıktı.

2009 yılından bu zamana kadar dizi setlerinde yer alan Gizem Denizci, bugüne dek birbirinden değişik birçok rolde ve  karakterlerde dizilerde yer aldı.  Oyuncunun  yer aldığı yapımlar arasında, Lale Devri dizisindeki İnci ile, Kiralık Aşk’taki Ayşegül karakterleri hatırlanacaktır. Oyuncu ek olarak Söz dizisinde Nazlı karakterine de yaşam verdi ve 2 senedir ekranlarda yoktu. Bu rol genç oyuncu Gizem Denizci için de yine seyirci karşısına çıkma noktasında mühim bir fırsat oldu.

Yasak Elma dizisinde yeni karakterler hikayeye dahil olsa bile tekrar bütün yükü omuzlayacak olan adların Eda Ece ile Şevval Sam ikilisi olacağına yönelik işaretler var.