Uzun dönemdir Pazartesi akşamları FOX TV ekranlarında severek seyrettiğimiz entrikalarla dolu reyting rekortmeni dizi bilindiği üzere bölümlerdeki olayları kadar oyuncuları ile de sürekli gündemde. Yasak Elma dizisi karakterleri arasında neler oluyor? Yasak Elma setindeki dostluklarda düşmanlıklarda neler yaşanıyor?

Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti! Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti!

Yasak Elma Dizisinde Yıldız’dan Ender’e Dikkat Çeken Detay ile Gönderme!    

FOX TV ekranlarının sevilen sempatik dizisi senaryosu ve karakterleri ile birlikte bu kadar çok iç kapatan, gerginliklerle, dramlarla dizi varken ekranlarda bize nefes aldıran belki de tek dizi. Oyuncuların başarısı ile kurulan sinerji midir yoksa senaryonun bir başarısı mıdır bilinmez ama o kadar sempatik karakterler var ki bizi bir şekilde dizinin yayın saatinde ekranların karşısına geçiren, bu sebeple tüm ekibe gerçekten bravo demek gerekiyor.

eda şevval 4

Yasak Elma dizisinde başladığı günden itibaren o kadar değerli isimleri kadrosunda bulundurdu ki mesela değişmez isimler Eda Ece, Şevval Sam, Barış Aytaç, Melisa Doğu, Serkan Rutkay Ayıköz ile devam eden kadrosuna son dönem de dahil Talat Bulut, Onur Tuna, Şafak Pakdemir, Nesrin Cevadzade, Barış Kılıç, Sarp Can Köroğlu, Doğaç Yıldız, Nigün Türksever, Berk Oktay, Gökhan Alkan, Erdem Kaynarca, Erdal Özyağcılar, Can Nergis, Gülenay Kalkan, Ece Dizdar, Hakan Karahan, Emre Dinler, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen gibi usta isimler kadroya dahil oldu.

eda şevval son

Bu kadar renkli ve usta isimler olunca ve dizi de bu kadar uzun zaman zirvede ve yüksek enerjisi ile devam edince tabi ki setten taşan çok güzel dostluklar da kuruldu. Bunun en güzel ve en çok takip edileni Eda Ece ve Şevval Sam örneği.

Onlarınki tam bir dizi setinde başlayan aşklar gibi sosyal medyaya ve izleyiciye güzelliği geçen ve imrenilerek takip edilen bir dostluk örneği. Sette başlayan arkadaşlıkları tamamen çok özel bir dostluğa dönüşmüş durumda.

eda şevval 3

Yıldız rolündeki sempatikliği ile kalbimize taht kuran başarılı isim Eda Ece’nin ve Ender karakterine hayat veren yılların usta oyuncusu kalbimizde her zaman özel bir yeri olan Şevval Sam’ın dostluklarındaki paylaşımın bazı karelerini sosyal medyadan takip edebiliyoruz.

Son olarak Şevval Sam’a hayranlık ve sevgisini her fırsatta dile getiren Eda Ece sosyal medya hesabından Şevval Sam’ın doğum gününü “ben de olayım” gibi bir detay ile duygu dolu cümlelerle kutladığı mesajı bizlerle paylaştı. Şevval Sam’a bizler de nice mutlu yaşlar diliyoruz ve bu güzel ikilinin dostluğu daim olsun diyoruz.

eda tebrik