Fox TV dizisinin uzun dönemli Pazartesi akşamları reyting rekortmeni dizisinin her bölümü öncesi ve sonrası ile bilindiği üzere ayrı bir olay. Yasak Elma dizisinde neler oluyor? Yasak Elma’daki sürpriz ne? Yasak Elma konuşulan son bölüm olayı ne? Yasak Elma Dizisine eski oyunculardan biri mi dönüyor?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi senaryosunun hareketliliği ve ters köşeleri izleyicideki merakı ve heyecanı düşürmemeye devam ediyor. Fakat bu haftaki bölümü için öyle bir gelişme haberi geldi ki, bakalım neymiş.

yasak elma 3

Yasak Elma dizisinde başladığı ilk günden itibaren öyle beklenmedik olaylar, gidişler, dönüşler oldu ki. Dizi oyuncu kadrosundaki hareketlilik ve sürprizlerle bile gündemde kalmaya hep devam etti. Kimler gelip geçmedi hatta geri geri gelmedi ki. Değişmez isimler Eda Ece, Şevval Sam, Barış Aytaç, Melisa Doğu, Serkan Rutkay Ayıköz ile devam eden kadrosuna son dönem de dahil Talat Bulut, Onur Tuna, Şafak Pakdemir, Nesrin Cevadzade, Barış Kılıç, Sarp Can Köroğlu, Doğaç Yıldız, Nigün Türksever, Berk Oktay, Gökhan Alkan, Erdem Kaynarca, Erdal Özyağcılar, Can Nergis, Gülenay Kalkan, Ece Dizdar, Hakan Karahan, Emre Dinler, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen gibi usta isimler dahil oldu.

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

yasak elma 6

Bilindiği üzere son bölümde boşanmak isteyen Yıldız, boşanmak istemeyen Çağatay ile bir mücadeleye girişmişti. Kumru da Çağatay’a duyduğu takıntı ve hırslı kişiliği gereği kaybeden olmamak için harekete geçmişti. Ender ise onu reddeden Doğan karşısında bozguna uğramış ve tüm oklarını Arzu’ya yönlendirmişti.

Yıldız ile Çağatay’ın boşanma süreci her ne kadar uzayacak gibi görülse de son yayınlanan fragmanda heyecan doruğa çıktı ve akıllardaki tüm senaryolar seyirci tarafından masaya yatırılmaya başlandı.

yasak elma kapak 2

Bu yayınlanan fragmana göre boşanma davasına sürpriz bir tanık imza atacak. Yasak Elma dizisi senaryosunun bizleri çıkan oyuncuların geri dönmesine alıştırdığı üzere akıllara bir süredir beklentide olduğumuz “acaba eski oyunculardan hangisi geri dönecek” sorularını getirdi. Şimdi merak ediyoruz öldüğüne inanmadığımız, inanamadığımız Halit veya Şahika döner mi? Bu sürpriz tanık eski karakterlerden birisi olur mu?

Konu Yasak Elma ise olur valla, hem de çok güzel olur.

yasak elma 4