Fox TV’de yayınlanan ve beşinci sezon finaline az bir süre kalan Yasak Elma dizisinde yeni sezon belirsizliği sürüyor. Altıncı sezonu ile ekranlarda olmaya devam edecek olan projenin başrollerinden Şevval Sam'ın ayrılma kararı aldığı haberi kulislerde dolaşmaya devam ediyor. 

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Konserler Ve Dizi Aynı Anda Gidiyor

Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veren başarılı oyuncu Şevval Sam projenin başından beri kadroda yer alıyor. Birçok başrolün ayrıldığı dizide seyirci ilgisi ise azalmadan devam ediyor. Dram olarak başlayan ama şimdilerde komedi tarzına doğru dönen senaryonun dinamizmi projenin ayakta kalmasını sağlıyor. Beşinci sezon finaline az bir süre kalan Yasak Elma projesinde Şevval Sam'ın gelecek sezon için anlaşma sağlamayacağı gibi söylentiler kulislerde yer aldı. 
Özellikle kış aylarında yoğun bir tempoda çalışan Şevval Sam'ın diziden ayrılarak müziğe ağırlık vereceği gibi söylentiler söz konusudur. Geçen yaz beşinci sezon ile ilgili sarf ettiği sözlerin halen etkisinin sürdüğü Şevval Sam'ın ayrıca Yasak Elma'da yaşlanmak istemediğinin ifade etmişti.

Ender ve Yıldız karakterlerinin projenin başından beri kadroda yer aldığı ve diğer oyuncuların değiştiği bilinen bir gerçektir. Zeynep ve Alihan ikilisi ile başlayan proje şimdilerde çok başka bir şekle bürünerek yoluna devam ediyor. Bu açıdan senaristlere büyük bir sorumluluğun yüklendiği de bilinen bir gerçektir. Başrollerin yeni sezon öncesinde ayrıldığı Yasak Elma'da seyirci ilgisini çekmek için senaryonun çok kuvvetli olması gerekiyor. 

Bu açıdan Şevval Sam'ın şayet kadrodan ayrılması durumunda yenilenecek olan senaryo ve gelecek olan yeni oyuncularla Yasak Elma'nın yoluna emin adımlarla ilerlemesi kuşkusuz gerçekleşecektir. Birçok başrolün ölerek diziye veda ettiği Yasak Elma'da Şevval Sam belirsizliği ve yeni kadro ile ilgili herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.

Senaryo Ve Kadro Değişecek

Yasak Elma dizisinde önemli karakterler hayat veren Talat Bulut ve Nesrin Cavadzade gibi oyuncular bir bir projeden ayrılmıştı. Karakterlerin diziye veda etmesi projeye olan ilginin azalmasına neden olmadı. Kurgusunun değiştiği ve yeni eklenen karakterlerle işi götüren Yasak Elma dizisinde şayet Şevval Sam ikna edilemezse gidişatın nasıl olacağı bilinmiyor. Bu açıdan projenin tek başrolü olarak kalacak olan Eda Ece'ye kimlerin eşlik edeceği ve nasıl bir hikâye hazırlanacağı ise şimdiden merak konusudur. 

Altıncı sezon için ısrar eden yapımcı Fatih Aksoy'un Şevval Sam'ı da ikna etme olasılığı halen mevcuttur. Başarılı oyuncu ve şarkıcının konserlerine daha fazla zaman ayırmak istediği de bilinen bir durumdur. Altıncı sezonun kadrosunda birçok ismin yer almayacağı şimdiden açıklanmaya başladı. Şevval Sam ile ilgili nasıl bir yol izleneceği ve başarılı ismin Yasak Elma'da yaşlanmak istemiyorum sözlerine nasıl bir çözüm bulunacağı dizinin takipçileri tarafından da merak ediliyor.
Yıldız ve Ender karakterlerinin dost ve düşman olarak farklı hallerde seyirci karşısına çıkması diziye olan ilginin azalmamasında da etkili olmuştur. Uzun zamandır Yıldız karakteri etrafında dönen senaryonun değişecek olması ve beşinci sezonda yer alan birçok isim ile yollarına ayrılacağı Yasak Elma'da nasıl bir altıncı sezon hazırlanacağı seyirciyi iyice meraklandırıyor. 

Eda Ece dışında beşinci sezonda ekibe katılan Biran Damla Yılmaz'ın da altıncı sezonda yer alacağı bilgisi gelen Yasak Elma'da Berk Oktay'ın ise veda edeceği haberi duyurulmuştu. Başrollerin vedasına alışık olan Yasak Elma izleyici için Ender karakterinin yeri her zaman ayrıdır. Birinci sezondan beri yer alan Ender karakteri seyirci tarafından ilgiyle takip ediliyordu. Altıncı sezonda Endersiz bir Yasak Elma'nın nasıl şekilleneceği merak ediliyor.