Fox TV ekranında yeni sezon için izleyicilerle buluşmaya hazırlanan fenomen yapım Yasak Elma dizisi, başarılı bir dört sezonu geride bıraktı.

Yasak Elma dizisinin başrollerinde Eda Ece ve Şevval Sam yer alıyor. Yasak Elma dizisinin yeni sezonunda yaşanacak olaylar şimdiden izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı.

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Geçtiğimiz sezon sonunda Nesrin Cavadzade’nin ani bir şekilde diziden ayrılmasının ardından yeni isimler de  dizi kadrosuna dahil oldu. Yasak Elma dizisinin sevilen karakterlerini canlandıran, Erdal Özyağcılar, Barış Kılıç, Gülenay Kalkan ve Şafak Pekdemir de ayrıldı… Ancak, Yasak Elma dizisinin yeni sezonunda önemli değişiklikler de izleyicileri bekliyor. Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Ece Dizdar ve Yasmin Erbil Yasak Elma dizisinin yeni sezonuna dahil oldu.

111. bölümü ile birlikte 13 Eylül Pazartesi akşamı  tekrardan izleyicilerin karşısına çıkacak olan dizinin reji grubunda da önemli bir karar alındı.Alınan karara göre ilk 3 sezon boyunca diziyi Neslihan Yeşilyurt yönetti. Ardından  Yasak Elma dizisinin 4. sezonunu ise Murat Öztürk tamamladı. Fakat başarılı yönetmen Murat Öztürk yaz döneminde Aşk Mantık İntikam dizisine başladı ve bu yapımda da çok iyi sonuçlar elde etti.

Medyapım, Murat Öztürk’ü romantik komedi dizisinden ayırmak istemedi ve yönetmen koltuğuna başka bir ismin oturmasına karar verildi.Geçen sezon Baraj dizisini  yönetmen koltuğuna oturan başarılı isim Ece Erdek Koçoğlu, Yasak Elma dizisinin beşinci sezonunda yönetmen olarak yer alacak.Dizinin yeni bir yönetmen tarafından yönetilmesi senaryoda ya da oyuncularda  herhangi bir değişikliğe yol açıp açmayacağı ise merak konusu oldu.

Genç oyuncu, Biran Damla Yılmaz ile Ece Erdek Koçoğlu ise Yasak Elma dizisine, Baraj dizisinden transfer olan iki isim olarak dikkatleri çekiyor. Yasak Elma dizisinde yeni sezonda yaşanacak olan gelişmeler şimdiden merak edilmeye başlandı.