Fox Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma dizisinin 119. bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma yeni fragmanda Doğan'ın Kumru ile ilgili sakladığı gerçek ne? Ender hem Yıldız hem de Doğan tarafından terk ediliyor. Doğan ve Yıldız ise yüzleşiyor!

Başrolünde Eda Ece ve Şevval Sam'ın başrolünde yer aldığı Yasak Elma dizisinin merakla beklenen 119. bölüm fragmanı yayınlandı.

Pazartesi akşamlarının eğlenceli dizisi Yasak Elma 119. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğmiz haftalarda Yıldız'ın  intikamı ile reytingleri adeta alt üst eden Yasak Elma'ya Pazartesi akşamları artık güçlü bir rakip daha geliyor. Show Tv'de ekrana gelen Üç Kuruş dizisi bakalım Yasak Elma reytinglerini 2. haftasında nasıl etkileyecek?

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

Peki Yasak Elma yeni bölümünde neler olacak?

Yasak Elma yeni sezonunda Ender'in eski zeki güçlü hali gitmiş yerine adeta herkesin kendisiyle oynadığı bir Ender gelmiş. Özellikle Yıldız'ın arkasından iş çevirmesi ise dizinin izleyicileri tarafından tepki görmüştü. Yeni bölüm fragmanında ise Ender iyice güçsüzleşiyor. 

Yasak Elma 119. bölümünde Ender önce Doğan ardından da Yıldız tarafından terk ediliyor. Doğan, Ender'e "Seni hayatımda istemiyorum" derken Yıldız'da Ender ile Kumru'nun görüştüğini öğreniyor.

YILDIZ VE DOĞAN YÜZLEŞİYOR!

Bir diğer tarafta da Yıldız ve Doğan yüzleşiyor. Yıldız Doğan'dan hesap sorarken Doğan Kumru ile iligi sakladığı sırrı herkesten saklarken bu sır ortaya çıkıyor. Kumru hasta mı? 

Yasak Elma 119 . bölüm 8 Kasım 2021 Pazartesi akşamı saat 20.00'da ekrana gelecek.