ATV yaz sezonunu açıyor.  Sevmek Zamanı dizisi çok yakında ATV’de başlıyor.  Söylentilere göre sevilen yapımlardan Yargıç dizisi bitecek ve yerine yeni dizi olan Sevmek Zamanı yayınlanacak.

ATV'nin büyük iddialarla beyaz perdeye getirdiği Richter, güçlü oyuncu kadrosuna ve hikayesine rağmen büyük bir hayal kırıklığı oldu ve üzerinde nihai bir karar verildi.  Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Burcu Kara, Ebru Özkan ve Hasibe Eren gibi son derece etkili ve deneyimli oyuncuların yer aldığı Hakim dizisi 13 Haziran'da yayınlanacak 10. bölümüyle ekranlardan uzak duracağı söyleniyor.
İddialara göre ATV, Hakim dizisinin bitmesinin ardından yeni yaz dizisi Sevmek Zamanı'nın yerini alacak.  Peki bu iddia doğruysa Başrollerini İlhan Şen ve Deniz Işın'ın paylaştığı Sevmek Zamanı dizisi Pazartesi akşamı seyirciyle buluşacak.

Firuze ve Kaan'ın çok konuşulan aşk hikayesinin anlatılacağı dizinin kadrosunda İlhan Şen, Deniz Işın, Toprakcan Adıgüzel, Serenay Aktaş, Çağdaş Onur Öztürk, Nimet İyi gün yer alıyor.  Yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban-Ömer Aydın'ın üstlendiği dizinin genel hikayesini Yıldız Hülya Bilban-Ömer Aydın, senaryosunu ise Nalan Merter Savaş kaleme aldı.  Dizinin müzikleri Cem Öget imzası taşıyor.

Diziden ilk aksiyon geçtiğimiz hafta paylaşılmıştı.  Ancak eylem seyircilerden çok ilginç yorumlar aldı.  Son derece şiddetli diyalogların yer aldığı reklam, izleyenlerin ilgisini çekti.  Ancak filmi izleyen izleyiciler, Sevmek Zamanı konusunu anlayamadıklarını söylediler.  İzleyiciler dizinin konusunu merak etti.
Diğer yaz dizilerinden farklı olarak, Love Time'ın daha ağır temalı rakiplerine karşı nasıl durduğunu görmek ilginç olacak.  Geçen yaz ATV, rakiplerinin aksine çok ağır bir konusu olan Kalp Yarası dizisini beyaz perdeye taşıdı.  Dizi büyük bir hit oldu ve kış sezonunda devam etti.  Görünüşe göre ATV, Time to Love ile aynı taktikleri kullanıyor.

İlhan Şen Kimdir?

İlhan Şen, 19 Aralık 1987'de Bulgaristan'da doğdu.  İlhan Şen, 2 yaşındayken ailesiyle birlikte İstanbul'a taşındı.  İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde tamamladı.
2008 yılında Türkiye'nin En İyi Modelleme Yarışması'nda finalist oldu ancak En İyi Mayo Modeli seçildi.  2009 yılında Türkiye'nin en iyi modeli seçilmiştir.  Daha sonra Bulgaristan'da düzenlenen World's Best Model yarışmasında Türkiye'yi temsil etti ve Avrupa'nın en iyi modeli seçildi. Oyunculuk kariyerine Şahin Tepesi dizisi ile başlamıştır.
Geçmişte ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hüküm Verme dizisinde Erman Façalı karakterine de hayat veren İlhan Şen, 1.89 boyunda, 82 kiloda ve silahlıdır.  İlhan Şen geçtiğimiz günlerde Ramo'da Cengiz'in oğlunu canlandırmıştı.  Sibel'in kardeşi Neco'yu dünyaya getiren İlhan Şen, dizideki rolünde ne zaman ve ne yapacağı belli olmayan bir kişidir.  Kötü bir ruhu var.  Babasının gücünün ve servetinin bir gün kendisine bırakılacağını bilerek rahat yaşadı.  Bu teselli tüm ailesini uçurumun eşiğine getirecektir.

 İlhan Şen Dizileri

 2019 - Eşkıya Dünyayı Yönetmez (Erman Façalı) (TV Dizisi)

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

 2018 – Şahin Tepesi (Mete) (TV Dizisi)

 DENİZ İŞİN KİMDİR?

Işın, 28 Mayıs 1992'de İzmir'de doğdu.  Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra Ege Üniversitesi'nde Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Yüksek Lisansını tamamlayarak İstanbul'a yerleşti.  Bu süreçte İzmir'de 2 yıl, İstanbul'da bir yıl Sahnetözü Tiyatrosu'nda eğitim gördü.2017 yılında "Lysistrata" oyununda Lysistrata ve "Sen Alamazsın" oyununda Alice karakterini canlandırdı.  2018 yılında.
 FOX'ta yayınlanan Her Yerde Sen dizisinde Deniz Işın, Merve karakterine hayat vermiştir.  Daha sonra İyi Gün, Kötü Gün dizisinde rol almış ve Sefirin Kızı projesinde Sahra karakterine hayat veren Deniz Işın, Murat Boz'un "Gece" adlı video klibinde de yer almıştır.  Masumiyet dizisinde İrem karakterini canlandırmıştır.  Oyuncu 1.69 metre boyundadır.