Yargı dizisinde Engin'in teyzesi avukat Seda Tilmen kimdir? Yargı yeni oyuncu kimdir? Yargı Seda gerçek adı ne? Nergis Öztürk kimdir? Nergis Öztürk nereli? Nergis Öztürk kaç yaşında? Nergis Öztürk kiminle evli?

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı yeni oyuncuları ile bomba gibi devam ediyor. Sezonun en başarılı işlerinden biri olan Yargı dizisine Engin'in teyzesi Seda karakteri dahil oldu!

Yargı dizisinde Engin'in teyzesi Avukat Seda Tilmen kimdir? Yargı Seda gerçek adı ne? Nergis Öztürk kimdir? Nergis Öztürk nereli? Nergis Öztürk kaç yaşında? Nergis Öztürk kiminle evli?

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı kadrosunda Mehmet Yılmaz Ak, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat gibi isimlerin yer aldığı Yargı dizisine bomba bir oyuncu dahil oldu. Nergis Öztürk dizide önemli bir karkater olan Engin'in teyzesi Avukat Seda'ya hayat vermek için dahil oldu!

Nergis Öztürk'ün canlandırdığı Engin'in teyzesi 9 yıl önce ailesi ile bağlarını koparmıştır. Enign onu yıllarca annesini üzmekle suçlamış ancak şimdi geri çağırmış ve kendisine yardım etmeye zorlamıştır. 

Nergis Öztürk Kimdir?

1980 yılında doğan Nergis Öztürk, Ordu Kandıra'da doğdu. Annesi öğretmen babası ise elektrik teknisyenidir. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezundur.

Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Bölümünde yüksek lisans yapmıştır.

Yalancı dizisinde Deniz'in eski kocası komiser Murat karakterini canlandıran Cemal Toktaş ile evlidir.

En İyi 15 Disney Plus Filmleri En İyi 15 Disney Plus Filmleri

Sinemaya ilk olarak Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü filminde adım atmıştır. Pek çok tiyatro oyununda yer almıştır.

Böyle Bitmesin dizisindeki Nisa karkateri ile tanınmıştır. Avlu dizisindeki Zerrin karakteri ile parlamıştır.