Yargı dizisinde katil Engin Tilmen gerçek adı ne? Onur Durmaz kimdir? Onur Durmaz nereli? Onur Durmaz kaç yaşında? Onur Durmaz hangi okuldan mezun? Onur Durmaz sevgilisi kim?

Kanal D'nin reytinglerde oldukça iyi giden dizisi Yargı dün akşam katil kim ortaya çıktı.

Oldukça tartışmalı bir bölüme imza atan Yargı'da İnci'nin katili Engin çıktı. Peki Engin kimdir? Yargı Engin'i hangi oyuncu canlandırmaktadır? Onur Durmaz kimdir?

Dün yayınlanan bölümde Engin katil çıktı. Ancak dizideki verilen mesajlar tartışmalara neden oldu. Peki Engin karakterini hangi oyuncu canlandırıyor? Onur Durmaz kimdir? Onur Durmaz nereli? Onur Durmaz kaç yaşında?

Yargı Engin Kimdir? 

Yargı dizisinde Engin Tilmen, İnci'nin ablası avukat Ceylin'in en yakın arkadaşıdır. O da babası gibi avukattır. Babası oldukça güçlü ve zengin bir avukat olan Yekta'dır. 

Ceylin, Engin'in olduça saf ve temiz yürekli olduğuna sadece babası tarafından zorlandığına inanmaktadır. Dün akşam Engin'in babasını köpeğini öldürdüğü ve bir kadını darp ettiği ortaya çıkarken Ceylin'in bunları bildiği halde onun iyi bir insan olduğuna inandığ sahne yer aldı.

Dün yayınlanan bölümde İnci'nin tahrik edici konuşmalarından sonra Engin kendisine hakim olamayarak İnci'nin başına kültablasıyla vurur. Dizide ülkemizin kanayan yarası kadın cinayetlerini birebir alıp, halkın düşüne kapasitesi ortadayken İnci'nin ise su testisi su yolunda kırılır gibi lanse edilmesi ve hayvanlara zara veren Engin karakterinin özünde iyi aslında gibi gösterilmesi tartışma yarattı. Diziye yapılan yorumlarda Engin'e hak verip kadın cinayetlerine kılıf bulmaya çalışanlar oldukça fazlaydı.

Onur Durmaz Kimdir?

Onur Durmaz 13 Haziran 1990 tarihinde Kocaeli'de doğmuştur. Vienna Konservatorium'da üniveriste okumuştur. Cast direktörü ve yönetmen yardımcısı olarak çalışmıştır. 

Hadi İnşallah, Niyazi Gül Dörtnala, Üç Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Hazin Hikayesi gibi filmlerde çalışmıştır.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Star Tv'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisiyle tanınmıştır.