Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’da Savcı Pars karakteriyle Mehmet Yılmaz AK ekrana damgasını vurdu. Dizide Savcı Pars karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz AK izleyiciler tarafından en çok aranan isimi oldu. Mehmet Yılmaz Ak’ın sevgilisi de merak konusu oldu.

Yargı dizisinde Savcı Pars karakterine can veren Mehmet Yılmaz Ak izleyicilerden tam not aldı. Dizi, Kanal D’nin reyting rekorları kıra dizileri arasında yer almayı başladı. Kanal D ekranına damga vuran Yargı dizisinin oyuncuları da merak konusu oldu. Savcı Pars karakteriyle Mehmet Yılmaz Ak’ ın sevgilisinin kim olduğu ve ne iş yaptığı da magazin gündemini meşgul etmekte.

Y7

Yargı Dizisinin Savcı Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak’ın Yeni Sevgilisi Kim?

Yeni sezonun sevilen dizileri arasında yer alan Yargı dizisinin ünlü oyuncusu Mehmet Yılmaz Ak’ın gösterdiği oyunculuk performansı dikkat çekmekte. Ak, oyunculuğu ile resmen büyülüyor. Başarılı oyuncu Mehmet Yılmaz Ak’ın aynı zamanda hayatı, sevgilisi, nereli olduğu ve kaç yaşında olduğu da merak edilmekte.

Başarılı oyuncu Mehmet Yılmaz Ak’ın oyunculuğunun yanında sevgilisi de merak konusu oldu. Özel hayatı ile gündeme gelmeyen oyuncu Mehmet Yılmaz Ak’ın sevgilisi görenleri şaşırttı. Mehmet Yılmaz Ak şimdilerde Miss Turkey tescilli Nazlı Çetin ile magazin gündeminde yer aldı. Türkiye güzeli Nazlı Çetin magazin gündeminin en çok merak edilenler arasında yer aldı.

Y6

Peki Mehmet Yılmaz Ak’ın Yeni Sevgilisi Nereli, Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor?

Yargı dizisindeki Savcı Pars karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen Miss Turkey 2019’un finalistlerinden Nazlı Çetin, magazinin merak edilen isimlerinden oldu. Miss Turkey 2019 yarışmasında 20 finalistten biri olan Nazlı Çetin 11 numara ile yarışmıştı.

Miss Turkey 2019’un finalistlerinden Nazlı Çetin, 1.76 boyunda olup 19 yaşındadır. Aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesi, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü 2.sınıf başarılı öğrencisidir. Nazlı Çetin, öğrenciliğinin devam etmesinin yanında rol aldığı dizilerde de oyunculuk kariyerine başlamıştır.

Çetin, 2020 yılında ilk oyunculuk deneyimi olarak Şeref Sözü dizisinde Hicran karakterine can vermiştir. Ardından Mucize Doktor dizinde ve 2021 yılında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin 2.sezonunda rol almıştır. Oyunculuk kariyerinin daha başında olmasına rağmen Nazlı Çetin, Kardeşlerim dizisinde Dora karakterini canlandırarak önemli yapımlarda yer almıştır.

Y5

Mehmet Yılmaz Ak Kimdir?

Yeni sezonun sevilen Yargı dizisinde Savcı Pars karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak, 8 Şubat 1986 yılında Diyarbakır şehrinde doğdu. Oyunculu ile beraber oyun yazarı olan Mehmet Yılmaz Ak, İstanbul Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Başarılı oyuncu birçok özel tiyatroda görev yapmıştır. Ak, 2008 yılında Beşinci Basamak isimli oyunu yazmış ve Mitos Boyut yayınlarında İsyon ödülüne layık görülen isimlerdendir.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Mehmet Yılmaz Ak, Ben de Özledim dizisi ile televizyon dünyasına girmiş. Ardından Ak, Kırık Kalpler Bankası ve Nekro Sinema filmlerinde de rol almıştır. Ünlü oyuncu televizyon dünyasında ilk çıkışını 2016 yılında Show TV’de ekranlara gelen İçerde dizisinin Yaşar karakteri ile yaptı. Başarılı oyuncu 2018 yılında Dudullu Pastası ve hafızalara kazınan Ersoy karakteriyle Çukur dizilerinde rol aldı. Yine Show TV’nin sevilen dizilerinden Ramo’da canlandırdığı Mazhar rolü de beğeni almıştı. 2019 yılında ise Hakan: Muhafız dizinde ve Peri adlı sinema filminde rol aldı. 

Ünlü oyuncu Ak, Fatma, Kurşun ve Halka dizilerinin yanında Girl With No Mouth, Buğday ve Anons filmlerinde de rol almıştır.