Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı yeni sezon bölümleri ile ekran yolculuğuna devam ediyor. Pazar akşamları ekrana gelen Yargı yeni bölümleri ile eleştirilerin hedefi haline geldi. Demet Akalın’ın Yargı dizisine yönelik eleştirisi binlerce kişiden destek aldı. Peki, Yargı senarist ekibi değişecek mi? İşte detaylar…

Kanal D’nin fenomen haline dönüşen dizisi Yargı yeni sezon bölümleri ile sert eleştirilere hedef olmaya devam ediyor. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldığı dizi, geçtiğimiz sezonun en iddialı yapımı olarak gösteriliyordu. Pazar akşamlarına damga vuran dizi oyuncu kadrosundaki isimlerin popülerliğinin artmasını sağladı. Özellikle Pınar Deniz’in üst üste reklam projelerine imza atması seyircinin tepkisini çekmişti. Her an seyircinin görüş açısından yer alan güzel oyuncu, son olarak da aşk hayatıyla gündeme geldi. Hande Erçel ile ilişkisini sonlandıran Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başladı. Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkı ile ilgili tartışmalar devam ederken; güzel oyuncu Network firması ile anlaşma yaptı. Yargı dizisinin hayranları Pınar Deniz’in biraz geriye çekilerek diziye odaklanması yönündeki eleştirilerini sosyal medya aracılığı ile dile getirdi. 

0x0-yargi-dizisi-saat-kacta-hangi-kanalda-yayinlaniyor-yargi-yeni-bolum-hangi-gun-ekranlara-geliyor-1634113423543

Yargı yeni sezonu hayal kırıklığı yarattı

Yargı dizisinin seyirci tarafından bu denli sevilmesindeki en önemli faktör sürükleyici olmasıydı. Yabancı dizilerde olduğu gibi sürükleyici yönünün ön plana çıkarılarak hikayenin beslendiği görülüyordu. Her hafta farklı bir heyecan dalgası ile karşılaşan seyirciler, Yargı dizisini soluksuz bir şekilde izliyordu. Lakin, Yargı yeni sezonu beklentileri karşılamanın uzağında kaldı. Reyting oranları da düşüşe geçen dizinin senaristliğini Selma Ergenekon üstleniyor. Senarist ekibinde yenilemeye karar veren usta isim, oyuncu kadrosuna da yeni isimlerin dahil edilmesini istedi. Yargı dizisiyle ilgili son eleştiri ise ünlü sanatçı Demet Akalın’dan geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Demet Akalın, ‘’Yargı giderek Arka Sokaklara benzemeye başladı’’ ifadelerini kullandı. Kısa süre içerisinde binlerce beğeni alan paylaşım, Yargı dizisi için çanların çaldığının habercisi olarak yorumlandı.

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix