Kanal D'nin bu sezon en çok konuşulan dizisi Yargı dün akşam yayınlanan bölümü ile bu sefer adından övgü ile değil bol eleştiri ile bahsettirdi!

Başrollerinded Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisi hi. şüphesiz bu sezonun en çok konuşulan ve başarılı bulunan dizisi oldu.

Zaman zaman bazı sahnelerinden ötürü eleştiri alsada dizi genel anlamda başarılı bir gidişat sergiledi ve merak uyandıran İnci'nin katili kim sorusu ile tüm Türkiye'yi ekran başına topladı. Ancak dizide Engin'in katil olduğu ortaya çıktığından sonra düşüler yaşandı.

Dün akşam ekrana gelen Yargı'nın son bölümünde Engin sahneleri seyirci tarafından tepki topladı. Sebebine gelince hemen söyleyelim. 

İlk baştan beri Engin karakterinin heyecanlı, iş beceremez, panik, hatta aklı fazla zeki olmayan karakteri birden herkesin tüm açıklarını bir gecede toplayan soğukkanlı bir dahiye çevrilmesi eleştirilerin hedefi oldu. Engin dizideki tüm karkaterlerin açıklarını bir gecede eline topladı ve tehditlere başladı..

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Bunlar öyle bir açıktı ki bilinmesi nasıl olur cinsten dedirttren. Dizinin izleyicileri şimdi meraklar Engin'in değişimini de geçti bu bilgilerden Engin'İn nasıl haberi olabilir konuyu nasıl mantıklı bir şekilde bağlayacaklar merakla beklemeye girişti.

Öyleki Çınar'ın Ceylin'in babasını öldürme görüntülerinden pek çok anlamsız bilgiye ulaştı Engin.. Dizinin hayranları dün akşam bu eleştrileri sosyal medayda dile getirse de reytinglerde geçen haftaki düşüşünü arttırmayı başladı Yargı dizisi.

Yargı dizisinde şimdi merak konusu olan Engin'İn bu bilgilere nasıl eriştiği oldu. Karakterin değişmini de geride bırakan seyirciler bu bilgilere Engin'in ansıl eriştiğini dizinin senaristi Sema Ergenekon'un bunları nasıl bağlayacağını merak ediyor.