Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı'ya büyük şok! İlk bölümden bu yana zirvede yer alan Yargı dizisi tahtını kaybetti. Yargı dizisi izleyicileri bunu hiç beklemiyordu! Detaylar haberimizde...

Yeni sezonla birlikte televizyonda Pazar akşamları reyting savaşına sahne oluyor! Kanal D ekranlarının yeni ve kısa sürede sevilen dizisi Yargı, ilk bölümden bu yana aldığı reytinglerle zirveyi bırakmazken büyük değişim yaşandı! 10 EkimPazar günü Yargı dizisinde reytingler sallandı. TRT 1 ekranlarının başarılı dizisi Teşkilat, Yargı dizisini geçerek 1. sırada yer aldı. Çağlar Ertuğrul'un başrolünde yer aldığı Teşkilat dizisi, bu hafta Yargı'yı geride bırakmayı başardı!

Yargı Dizisine Şok! Teşkilat Ezdi Geçti

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman, Ezgi Şenler ve Ezgi Eyüboğlu gibi isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisi, 10 Ekim Pazar günü ekranlara gelen 17. bölümüyle nefesleri kesti. Heyecan dolu anların yaşandığı dizi izleyicileri ekran başına kilitledi. Dizide Teşkilat Başkanı rolünde yer alan ve geçirdiği beyin kanaması nedeniyle korkutan ancak durumu günden güne iyiye giden usta oyuncu Mesut Akusta ise diziye dönmüş değil.

teskilat-yargi2

Yeni sezonunda Turgut Tunçalp ve Gürkan Uygun'u kadrosuna katan Teşkilat dizisi, heyecanlandıran bölümleriyle reytingin zirvesine yerleşmiş oldu.

Reytinglerde Yargı - Teşkilat Çekişmesi

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

Teşkilat dizisi ile Yargı dizisi, Pazar günlerinde çekişmeye devam ediyor. 10 Ekim Pazar günü Teşkilat, Yargı'yı geride bırakarak sürprize imza attı. Ancak ilerleyen haftalarda aradaki farkı açarak Teşkilat'ın zirvede kalıcı olabileceği ihtimali gündeme geldi. Yargı dizisinden gelecek haftalarda atak bekleniyor.

10 Ekim Pazar reyting sonuçlarının zirvesinde Teşkilat, ikinci sırada ise Yargı yer aldı. Üçüncü sıra Teşkilat (ÖZET) ve dördüncü sıra ise Yargı (ÖZET) bölümleri oldu.