Ay yapım imzalı, Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisine yeni dahil olan isim gündem oldu. Yargı oyuncu kadrosuna dahil olan yeni isim oldukça merak edildi. Dizi severler yeni isim ile şimdiden heyecanlandı. Bakalım Derya karakterini kim canlandıracak?

Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’ in oturduğu ve senaryosunu Sema Ergenekon’ un kaleme aldığı Yargı dizisi yeni sezon dizileri arsında en çok sevilen ve en çok izlenenlerden oldu. Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Yargı dizisi hem konusu açısından hem de oyuncu kadrosu bakımından dikkat çekmeyi başardı. Dizisinin oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Yargı dizisi izleyicileri kadroya yeni dahil olan isim ile yeni bölüm için sabırsızlandı. 

2_1280x720-91

Yargı Dizisine Bomba Transfer!

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Kanal D ekranlarının en çok sevilen ve izlenen dizilerinden olan Yargı dizisi hem konusu ile hem de oyuncu kadrosu ile oldukça beğeni topladı. Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’ in oturduğu Yargı dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin oyuncu kadrosuna yapılan bomba transfer izleyicileri heyecanlandırdı. 

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’ in paylaştığı Yargı dizisi yeni sezonda ekranların en çok sevilen dizileri arasında yer almayı başardı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi dram, psikolojik gerilim ve polisiye türündedir. Sevilen dizinin  oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Senaryosunu Sema Ergenekon’ un kaleme aldığı Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile birlikte Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Ayşenil Şamlıoğlu, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nergis Öztürk, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş gibi birbirinden yetenekli oyuncular yer alıyor. 

7_1280x720-7

Yargı Dizisinin Deryası Belli Oldu!

Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’ in oturduğu ve senaryosunu Sema Ergenekon’ un kaleme aldığı Yargı dizisi yeni bölümü ile her Pazar akşamı saat 20: 00’ da Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Dizi hem konusu hem oyuncu kadrosu hem de türü açısından ilgi çeken diziler arasında yer alıyor. 

19 Eylül 2021 tarihinde ilk bölümü yayınlanan Yargı dizisi oyuncu kadrosuna eni dahil olan isim ile gündem oldu. Dizinin oyuncu kadrosuna ekranlara uzun süredir ara veren ünlü oyuncu Şükran Ovalı dahil oldu. Başarılı oyuncu Şükran Ovalı Yargı dizisinde Derya karakterini canlandıracak. Ovalı’ nın karakteri ve konunun seyrini nasıl etkileyeceği şimdiden merak konusu oldu.  Ayrıca sevilen oyuncunun diziye dahil olması ile beraber reytinglerde de nasıl bir etki yaratacağı da merak ediliyor.