Kanal D ekranlarının yeni ve kısa sürede sevilen dizisi Yargı, ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yargı dizisinde katil ortaya çıktı! Şimdi izleyiciler yeni bölümü merak ediyor. Detaylar sizlerle.

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

Kanal D ekranlarında Ay Yapım imzasıyla her Pazar akşamı izleyicisiyle buluşan ve 5. bölümü geride kalan Yargı dizisinde dün akşam sır perdesi aralandı! Yargı dizisi izleyicileri merakla İnci'nin katilinin kim olduğu sorusunu sorarken katilin Engin olduğu ortaya çıktı! İzleyiciler dün akşam yayınlanan Yargı 5. bölümü nefeslerini tutarak takip etti! Şimdi gözler Yargı 6. bölüme çevrildi. Yargı dizisinin 6. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

İlk bölümünden bu yana gerek senaryosu gerek oyuncu kadrosu ile izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Yargı dizisi, dün akşam yayınlanan 5. bölümüyle birçok soruya cevap oldu! İnci'nin ölümündeki sır perdesi ve katil ortaya çıktı. Ceylin, Ilgaz'la plan yaparak İnci'nin katilini ararken Engin'in katil olduğunun ortaya çıkması izleyicileri derinden sarstı! Sosyal medya, Yargı dizisinde İnci'nin katilinin Engin çıkmasıyla sallandı.

Yargı 6. Yeni Bölüm Tanıtımı İzle!

Yargı dizisinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Ceylin kardeşinin katilini öğrenmiştir ve artık her yere saldıracaktır. Savcı Ilgaz ise Ceylin'i sakinleştirmek ister. Peki Ceylin'in parmaklıklar arasında olması ne anlama geliyor? Diziseverler şimdi büyük bir merakla bu hafta Pazar günü yayınlanacak Yargı 6. bölümü bekliyor.