Kanal D'nin başarılı dizisi Yargı'da Savcı Pars ortalığı salladı! Mehmet Yılmaz Ak'ın hayat verdiği Savcı Sarp karakteri Ilgaz'ı solladı!

Pınar Deniz ve Kaan urgancıoğlu'nun başrolünde yer aldığı Yargı dizisi dün yayınlanan bölümü ile ortalığı yaktı geçti.

Bu sezonun en başarılı işlerinden biri olarak gösterilen Pazar akşamlarının zirveye yerleşen dizisi Yargı'da dün akşam Savcı Pars damga vurdu. Fenomen bir karkater olma yolunda ilerleyen Savcı Pars dizinin başrol karakteri Kaan Urgancıoğlu'bun hayat verdiği Ilgaz karkaterini dahi geriede bıraktı.

İlk başlarda başrol karakteri Ilgaz'ın klasik basit kötü rakibi olacak diye seyirci tarafından düşünülen Pars karakteri dün akşam kendine hayran bıraktı. Sema Ergenekon'un kaleme aldığ Yargı dizisi Pars karakterinin alışagelmişin dışında ters köşe çıkması seyirci tarafından beğenildi.

Ilgaz'ın rakibi olan Pars dün akşam yayınlanan bölümde İnci'nin katilini bulmak için büyük mesai harcadı. Yekta'nın delilleri değiştireceğinden emin olan Pars, Eren komsere iki örnek almasını söyledi. Savcı Pars'ın sayesinde Yekta'nın delil değiştirme planı suya düştü. Pars mahkemde de Yakta'ya verdiği cevaplarla kendisine hayran bıraktı. Pars'ın çorba içerken dışarda Eren komiseri görüp çağırması da bir başka detaydı. Daha şimdiden capsleri yapılan Savcı Pars karakteri Yargı'nın fenomen karakteri oldu diyebiliriz.

Mehmet Yılmaz Ak Kimdir?

8 Şubat 1986 Diyarbakır doğumludur. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. 5. Basamak adlı oyunun yazarlığını yapmış ve ödül kazanmıştır. 

İlk olarak Ben de Özledim adlı dizisi ile ekranlara adım atmıştır.

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

YER ALDIĞI DİZİLER

İçerde,

Çukur,

Dudullu Postası,

Hakan: Muhafız,

Halka,

Kurşun 

Ya İstiklal Ya Ölüm 

Ramo,

Fatma,

Yargı