Kanal D’nin büyük bir hayran kitlesi olan başarılı dizide beklenmedik bir karar alındı. Yargı dizisinde neler oluyor? Yargı dizisi senaryo mu değiştiriyor? Yargı dizisinde oyuncu değişikliği mi var?

Kanal D’nin 19 Eylül 2021 tarihi ile ekranlara gelen ve bugüne kadar büyük bir takdir toplamış olan dizisi “Yargı” dizisinde beklenmedik bir karar alındı.

Kanal D ekranlarının başarılı dizisi bilindiği üzere psikolojik gerilim ve polisiye hikayesi ile biliniyor. Ay Yapım imzalı yapımın senaryosunu Sema Ergenekon kaleme alıyorken yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin var.

yargı 6

Başarılı oyuncu kadrosunda ise Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Uğur Aslan, Onur Durmaz gibi çok usta isimler yer alıyor.

Son günlerde Onur Durmaz’ın oyunculuk performansı ve senaryosundaki başarı ile sosyal medyada büyük bir ilgi bulan Yargı dizisinde bilindiği üzere tüm oyuncular seyirciler tarafından tam not alıyor.

Ekranların diğer başarılı ismi Teşkilat dizisi karşısında bile büyük bir başarı etki eden Yargı dizisi son dönemin en iyi çıkış yapan dizisi olmuştu.

Yargı dizisi senaryo mu değiştiriyor? Yargı dizisinde oyuncu değişikliği mi var?

yargı5

Başarısında senaryosu, oyuncuları kadar ciddi ve titiz bir çalışma sonrası hikâyenin ekranlara çok gerçekçi bir şekilde işlenmesi var. Zira oyuncular gerçek avukat ve savcılardan bile takdir toplamaya devam ediyor. Fakat tüm bu başarıya rağmen Yargı dizisinde yeni bir karar alındı.

Dizi oyuncu kadrosuna bir ekleme yapmaya karar vererek yeni bir karakter ile Onur Durmaz’ın canlandırdığı Engin’in hayatını etkileyecek bir dokunuş yapacak.

yargı1

Diziye Avukat Seda karakteri ile giriş yapacak oyuncu ise bir çok yarışmada “En İyi Kadın Oyuncu” ödüllerine sahip olmayı başarmış Böyle Bitmesin adlı efsane dizinin Nisa’sı usta isim Nergis Öztürk.

Yargı’da Engin karakterinin avukat teyzesi Seda olarak izleyeceğimiz usta isim Nergis Öztürk’ün tiyatro haricindeki rol aldığı bazı televizyon projelerini merak edenler için veriyoruz;

yargı 2

2005      Körfez Ateşi                      

2005      Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?        

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

2006      Kızlar Yurdu         

2007      Barda

2007      Karayılan            

2006      Hatırla Sevgili    

2009      Kıskanmak         

2010      Atlıkarınca           

2011      Doktorlar            

2012      Yeraltı  

2012      Böyle Bitmesin

2012      Eve Dönüş: Sarıkamış 1915         

2017      Sen Kiminle Dans Ediyorsun?     

2018     Avlu      

2018      Sevinç Vesaire  

2020      Koku