Yargı hakkında alınan tüm kararlar bilindiği üzere hemen gündeme düşüyor. Yargı dizisindeki daha çok konuşulacak olan ayrılık ne? Yargı’yı sarsacak ayrılık haberi ne?

Kanal D’nin yeni döneminin en başarılı projesi, Ay Yapım imzalı olan, senaryosunu Sema Ergenekon kaleme alıyorken yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin’in olduğu psikolojik gerilim ve polisiye konulu dizisi Yargı’nın oyuncu kadrosunda ise Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Uğur Aslan, Onur Durmaz yer alıyor.

Başarılı konusu ve oyunculukları ile gündemde ve reytinglerde yerini korumayı her hafta başaran ve Teşkilat dizisi karşısında her gün biraz daha güçlenen ve şimdiden sadık bir izleyici kitlesi yakalamış bir dizi Yargı.

yargı 9

Henüz bir önceki bölümde Onur Durmaz’ın canlandırdığı karakterin Ceylin’in kardeşi İnci’nin katili çıkması ile hem oyunculuk başarısı hem de senaryonun başarısı gündem olmuştu ki sonrasında sosyal medya gündemine Pars seçkin karakterini canlandıran Mehmet Yılma Ak’ın oyunculuk başarısı damga vurmuştu.

Son olarak senaryoda bir değişikliğe gideceği daha doğrusu Engin karakterinin hayatına farklı bir dokunuş getireceği haberi ile gündeme gelmişti başarılı dizi Yargı.

yargı kapak-1

Yargı dizisindeki ayrılık haberi ne? Senaryo değişikliği ne olacak? Kadroya eklenen yeni oyuncu ile alakası var mı?

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

Diziye yeni bir kan olarak Engin karakterinin teyzesi avukat Seda rolü ile ekranların özel ve başarılı yüzü usta oyuncu Nergis Öztürk’ün katılacağı duyurulmuştu. Bu karar zaten yeterince ilgi çekmişken ve diziye farklı bir boyut ve başarı getireceği garanti iken şimdi ise son bölüm fragmanında başka bir senaryo hamlesi dikkat çekti.

yargı 6-1

Başarı ile ilerleyen senaryoda aşkla yoğrulan yeni bir boyuta geçiyor olacak gibi dizi. Son fragmanda Ilgaz ve Ceylin’in ayrılıklarının ve daha da önemlisi bu ayrılık için verecekleri çabalar, hesaplaşmalar ve yıkımların diziye çok farklı bir açı kazandıracağı, dizinin farklı bir konuda da derinleşeceğini anlatıyor.

Anlaşılan o ki, reyting kaygısı ile yaşanılan rekabet başarılı dizi Yargı’ya yenilik üzerine yenilik getirmeye ve oyunculukları doruğa çıkartmaya devam edecek. Tabi bu da biz seyircilere yarıyor olacak ki zira çok başarılı bir yapım günden güne daha da güçlü bir oyuncu kadrosu ve çok daha başarılı bir hikâye ile geliyor ekranlara.