Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Yargı sezonun en iyi işi olma övgülerini allah aşkına basitleşmeyin yine ya yorumlarının yerine bırakıyor! Büyük hata kapıda!

Kanal D'nin bu sezonun en iyi işlerinden biri olarak gösterilen Yargı dizisinde bir büyük hata daha kapıda! Bu seferki etik değerker değil direk seyirci kaçıran cinsten!

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı kadrosunda Onur Durmaz, Mehmet Yılmaz Ak, Hüseyin Avni Danyal, Cezmi Baskın, Uğur Polat gibi isimlerin yer aldığı Yargı dizisinin havası bozuluyor! Dizide basit senaryoya geçiliyor!

Yargı dizisi İnci'nin katili kim sorusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış seyirci acaba kim diyerek tıpkı Masumiyet dizisi gibi sosyal medyada olağan şüphelisini söyleyerek etkileşim yaratmıştı. Kaan Urgancıoğlu canlandrıdığı Ilgaz karakteri ile yakışıklı dürüst savcı Pınar Deniz canlandırdığı Ceylin karakteri ile güzel bencil avukat rolü ile de sosyal medyada fandom yaratmayı başarmışlardı.

Dizide şimdiye kadar tepki çeken beğenilmeyen olaylar kanayan yaramız kadın cinayetleriyle özdeşleşen çöpe atılma sahnesi ile İnci'nin adeta son sahnede de su testisi su yolunda gibi imaj çizmesi ve idol alınan baş karakterin aşık olduğu kadın karkater Ceylin'in Engin'in köpek öldüren, bir hemşireyi darp eden biri olduğunu bildiği halde bunu çok normal karşılayan cümleler etmesi olmuştu.

BU HATA REYTİNG KAYBETTİRİR!

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Ancak bu seferki gelmekte olan hata seyirci kaçıran cinsten. Son bölümde Engin'in yakalanması sonrasında oldukça salak, amatör, korkak hatalar yapan Engin karakterinin hapiste bir gece tüm Türkiye'nin açığını bulan eli kolu uzunlukta ve gözü pek zeki bir karkater olarak gösterilmesi göze batmıştı. Hatta Yargı hem Engin'in yakalanması hem de Engin'in değişimi hem de Ceylin'in bariz kötü bir karkater sornası birde antipatikleştirilmesi dizi de reyting kaybı başlamıştı. Tabi Ceylin karakteri yine iki ağlamaklı duygusal Ilgaz sahnesi ile fandomların içine işleyecektir.

Son fragmanda ise Engin iyice dahi ve ne yaptığını bilen bir karaktere dönüşerek herkesi hapiste avucunun içine alıyor.. Bu eleştiriler sonrası aslında tüm bunları Engin'in teyzesi avukat Seda'nın yaptırdığı bulduğuna çevirilir mi bilemeyiz ama şu an için çizilen imaj pek hayırlı değil doğrusu..