Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun’un oturduğu Yalnız Kurt dizisi gündeme çok özel bir konu ile giriş yaptı. Yalnız Kurt dizisinin konusu, nerden ve ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Ayrıca oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı da soruluyor.

Yapımcılığını Osman Sınav’ın üstlendiği Yalnız Kurt dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu en çok merak edilenler arasında yer aldı. Yeni sezon izleyici ile buluşacak olan dizinin yayın tarihi ve nerede yayınlanacağı da merak konusu oldu. Yalnız Kurt dizisi hakkında merak edilenler haberimizin içeriğinde yer aldı.

1_1280x720-41

Yalnız Kurt Dizisi Konusu Ne?

Türk dizi tarihinin unutulmaz yapımlarından olan Kurtlar Vadisi’ nin tadını unutmayan izleyiciler şimdilerde yeni dizi olan Yalnız Kurt’ un başlamasını dört gözle bekliyor. Yıllar önce yayınlanan Kurtlar Vadisi’ nin yapımcısı Osman Sınav’ ın ekrana getirmeye hazırladığı Yalnız Kurt dizisi için geri sayım başladı. Dizinin fragmanları üst üste yayınlanıyor ancak yayın tarihi hala belirtilmediği için izleyici daha da sabırsızlanmaya başladı.

Yapımını Sinagraf'ın üstlendiği, Yapımcılığını Osman Sınav'ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu, senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze'nin yazdığı Yalnız Kurt dizisi Kurtlar Vadisi ile büyük benzerlik gösteriyor. Bundan dolayı Kurtlar Vadisi’ nin hayranları yeni dizi Yalnız Kurt’ un balaması için sabırsızlanıyor. Merakla beklenen Yalnız Kurt dizisinin dört fragmanı yayınlanmasına rağmen hala yayın tarihi kesinleşmedi.

2_1280x720-40

Yalnız Kurt Dizisinde Hangi Oyuncular Oynuyor, Nerede ve Ne Zaman Yayınlanacak?

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu, senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze'nin yazdığı Yalnız Kurt dizisi hem hikâyesi hem de oyuncu kadrosu ile yeni sezonda en iddialı diziler arasında yer almaya hazırlanıyor. Dizinin hikayesi izleyiciler tarafından oldukça etkilemişe benziyor. Sabırsızlıkla beklenen Yalnız Kurt dizisinin başlamasına sayılı günler kaldı.

Yeni sezonun en iddialı dizileri arasında yer alan Yalnız Kurt, ATV ekranlarında izleyici ile buluşacağı günü bekliyor. EDHO’ dan sonra ATV ekranlarında reyting rekorları kırması beklenen Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları da yayın tarihini sabırsızlıkla bekliyor. Sabırsızlıkla beklenen Yalnız Kurt dizisi Sinegram imzalı ilk bölümü Ocak 2022 tarihinde yayınlanacak. Türk yapımı aksiyon ve dram türündeki Yalnız Kurt dizisi, Golyat’ a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesini ele alacak.

Kurtlar Vadisi dizisi ile olan benzerliği üzerine dikkatleri üzerine çeken Yalnız Kurt dizisi ATV ekranlarında yayınlanacak. İzleyicinin yayınlanan fragmanlardan sonra daha da sabırsızlandığını söyleyebiliriz. Öte taraftan Yalnız Kurt dizisinde birbirinden yetenekli oyuncu kadrosu da gözlerden kaçmadı.

İzleyicinin sabırsızlıkla beklediği Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan ünlü isimler de heyecanlarını gizleyemedi. Yapımını Sinagraf'ın üstlendiği, Yapımcılığını Osman Sınav'ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu, senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze'nin yazdığı Yalnız Kurt dizisinin başrollerinde Cihan Ünal ile Hasan Denizyaran gibi yetenekli oyuncular yer alıyor.

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Yalnız Kurt Dizisinin oyuncu kadrosunda Cihan Ünal, Hasan Denizyaran’ın yanı sıra Damla Colbay, Murat Han, Deniz Evin ve Polat Bilgin gibi ünlü isimler de yer alıyor. Böyle güçlü bir oyuncu kadrosu ve hikayesi ile Yalnız Kurt dizisi yeni sezona çok iddialı bir şekilde girmeye hazırlanıyor.

Kurtlar Vadisi dizi tarihi içince unutulmayan diziler arasında yer alıyor. Dolayısıyla Yalnız Kurt dizisinin Kurtlar Vadisi dizisine benzetilmesinin nedeni Türkiye’nin son dönemine damga vuran olayların perde arkasında yaşananları anlatacak olmasından kaynaklanmaktadır. Dolayısıyla Kurtlar Vadisi dizisinin kemikleşmiş hayran kitlesi tarafından Yalnız Kurt dizisi çok merak ediliyor. Bu merak ile yayınlanan dört fragmana rağmen yayın tarihinin hala belirsiz olması açıkçası izleyiciyi deyim yerindeyse çileden çıkarmışa benziyor. Yayınlanan dört fragman ile hem heyecan arttı hem de izleyiciler daha çok sabırsızlandı.