Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kızılcık Şerbeti ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtı belli oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti dizisinin konusu nasıl olacak? Kızılcık Şerbeti oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor? İşte detaylar…

Kızılcık Şerbeti ilk fragmanı ile tartışmaların fitilini ateşlemeyi başardı. Merakla beklenen dizinin senaryosu bugüne kadar hiç işlenmemiş bir konuyu ele alacak. Gold Film tarafından yapımcılığı üstlenilen Kızılcık Şerbeti dizisi zengin oyuncu kadrosuyla da dikkat çekti. Kızılcık Şerbeti dizisinin başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Barış Kılıç, Müjde Uzman, Doğukan Güngör yer alıyor. Kızılcık Şerbeti oyuncu kadrosunda Feyza Civelek, Oral Özen, Serkan Tınmaz, Selin Türkmen, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Aliye Uzunatağan, Feray Darıcı, Rahimcan Kapkap, Tuana Gizem Uzunlar ve Emrah Altıntoprak bulunuyor. Kızılcık Şerbeti 1. bölümü 28 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek. 

kizilcik-serbeti-dizi-konusu-ve-oyunculari-328054

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!


Kızılcık Şerbeti dizisinin konusu nedir?


Özel bir üniversitede eğitim gören Doğa ve Fatih birbirlerine ilk görüşte aşık olur. Doğa, tam burslu olarak eğitim almaktadır. Çalışkan ve prensip sahibi bir kadındır. Annesi Kıvılcım’ın liderliğini kabullenen Doğa için hayat kurallar üzerine kuruludur. Fatih ise zengin ve muhafazakar bir ailenin çocuğudur. Tamamen farklı kültürlere sahip iki ailenin çocuğu evlilik kararı alır. Doğa ve Fatih’in aile kültürlerinin zıt olması nedeniyle çatışma kaçınılmaz olacaktır. Özellikle Kıvılcım’ın annesi tarafından evlilik kararına sert tepki gösterilir. Modern bir kadın olan Kıvılcım, kızının da benzer kültüre sahip biriyle evlenmesini ister. Aynı durum Fatih’in ailesi içinde geçerli olacaktır. ‘’Kan kustum kızılcık şerbeti içtim’’ deyiminden hareketle hazırlanan senaryo, adeta bir Türkiye portresi çizmektedir. Birbirlerinden farklı yaşam şekillerine sahip insanlar arasındaki iletişim kopukluğu işlenecektir. Sosyal mesaj verme kaygısı da güden dizinin Cuma akşamı ekrana gelmesine karar verildi. Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi ile reyting mücadelesi verecek olan Kızılcık Şerbeti için zorlu dönem başladı. Kızılcık Şerbeti dizisinin yüksek reyting oranlarına ulaşması bekleniyor.