Fox Tv'nin yeni dizisi Yalancılar ve Mumları için kritik günler geldi çattı! Ceren Moray, Elçin Sangu ve Şafak Pakdemir'in başrolünde yer aldığı Yalancılar ve Mumları dizisi için final mi geliyor?

Başrollerinde Elçin Sangu, Ceren Moray ve Şafak Pakdemir'in yer aldığı Yalancılar ve Mumları dizisi Pazar günleri reyting savaşında henüz yüüz gülmedi.

Yalancılar ve Mumları dizisi reyting oranları yükselir mi sorusu ceavp arıyor. Yalancılar ve Mumları dizisi final mi yapacak? Yalancılar ve Mumları dizisi ne zaman final yapacak? Yalancılar ve Mumları dizisinin reyting oranları nasıl? Bu soruların cevapları belli oldu.

Pazar günü Kanal D'de başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisi ve TRT'de ise başrolünü Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal'ın paylaştığı Teşkilat dizisine karşı reyting savaşı vermeye çalışan Yalancılar ve Mumları dizisi için işler iyi gitmiyor.

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Fox Tv yeni dizileri için boş gün açmaya çalışırken ilk olarak reytinglerde düşük seyreden dizilerini fişini çekmeye hazırlanıyor. Kanal sezonun yeni dizilerinden önce Uzak Şehrin Masalı'nın ardından da Son Yaz dizisini fişini çekerek ekranlara veda ettirdi. Sırada ise Yalancılar ve Mumları dizisi görünüyor.

Fox Tv daha sırada olan Mahkum, İmkansız, Elbet Bir Gün dizileri için yer açmaya Yalancılar ve Mumları dizisinden başlayacağa benziyor. Reytinglerde düşük seyreden Yalancılar ve Mumları için aslında kanal beklerse gelecek hafta çok önemli. Yargı dizisinde bu akşam katilin kim olduğu ortaya çıkıyor ve bilmece çözüldükten sonra dizinin reytingleri düşecek mi merak konusu. 

Reytinglerde ilk 10' zor girebilen Yalancılar ve Mumları dizisi reyting oranlarını yükseltemezse bu ay içersinde ekranlara veda edeceği öğrenildi.