Yalancılar ve Mumları dizisinin günü değişti! Fox Tv'ye tepki geldi. Ancak Perşembe günü hiç şansı yoktu, şimdi reyting kapısı aralandı.

Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı Yalancılar ve Mumları dizisinin daha başlamadan günü değişti!

Elçin Sangu, Ceren Moray, Feyyaz Duman, Şafaş Pakdemir gibi isimlerin yer aldığı Fox Tv'nin yeni dizisi Yalancılar ve Mumları ekrana gelmeye hazırlanıyor.

İngiliz yapımı Mistresses dizisinden uyarlanan Yalancılar ve Mumları dizisi fragmanı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü isimlerin yer aldığı Yalancılar ve Mumları dizisi Perşembe günü başlayacaktı ancak kanal son anda bir değişikliğe gitti.

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

PERŞEMBDE'DEN ALINDI!

Yalancilar-ve-Mumlari-77044-large-image-72f13156-3c25-4d3e-99c9-aa2edb422295

Perşembe günü Kanal D'de reyting rekortmeni Camdaki Kız, zirvenin diğer sahibi TRT'de Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı ve ATV'de Bir Zamanlar Çukurova'ya rakip olarak zorlanacak olan Yalancılar ve Mumları dizisinin günü değişti. Ancak yeni gün de dizi izleyicileri tarafından tepki çekti.

Yalancılar ve Mumları dizisi Perşembe gününden Pazar gününe alındı. Pazar günü Uzak Şehrin Masalı dizisinin reytingleri düşük gelince o güne yeni dizisi Yalancılar ve Mumları dizisini alan kanala bu seferde tepki geldi.

Yalancılar ve Mumları dizisi Pazar günü Kanal D'de son bölümü ile büyük ses getiren Yargı dizisine, TRT'de ise reyting rekortmeni Teşkilat dizisine rakip olacak. Her ne kadar bu karar sosyal medyada tepki çekse de Yalancılar ve Mumları dizisinin Perşembe günü Camdaki Kız'a karşı hiç şansı olmayacaktı. 

Uzak Şehrin Masalı dizisi Pazar günü TOTAL'de 6. olabilmiş AB'de ise il 10'a girememişti. Bakalım Pazar gününün yeni dizisi Yalancılar ve Mumları dizisi Kanal D'de Yargı dizisinden izleyici çalabilecek mi?