FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Yalancılar ve Mumları konusu ve aktörleri izleyiciler tarafından araştırılmakta.

Peki, Yalancılar ve Mumları konusu ne? Yalancılar ve Mumları oyuncuları kimler? Yalancılar ve Mumları ne zaman başlayacak? Yalancılar ve Mumları oyuncu ekibinde  kimler yer alıyor? Medyapım imzası taşıyacak olan Yalancılar ve Mumları dizisi FOX ekranlarında yayınlanacak.İngiliz yapımı Mistresses dizisinden uyarlanan dizi şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı.

Yalancılar ve Mumları Konusu

Ceyda, Elif, Meliha ve Şebnem isimli dört arkadaşın aşk hayatları, ilişkileri, sırları, yalanları ve hepsinden önemlisi arkadaşlık ilişkilerini  konu alan dizi kısa bir süre sonra Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

Ceren Moray’ın canlandırdığı Elif’in yaşamının kırılma noktası eşi Engin'in kaybolmasıdır. Kızı Sumru ile ayakta  yaşam savaşı veren  Elif'in yolu kızının okul arkadaşı Pelin'in babası Yakup ve bakıcısı Şerife ile kesiştikten  sonra her şey  karmakarışık bir hal alır.

Medyapım imzası taşıyan uyarlama olarak yayınlanacak olan Yalancı ve Mumları dizisinin önceki adı Metresler olarak duyurulmuştu. Bu adı Türk izleyicisinin sevmeyeceği düşünerek dizi ekibi dizinin ismini Yalancı ve Mumları olarak belirlendi. Yalancı ve Mumları dizisi Fox ekranlarında yayınlanmaya hazırlanıyor.  Yalancı ve Mumları dizisi oyuncular için görüşmeler devam etmektedir.

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Dizi, ABD yapımı bir dizinin uyarlaması bir diziden uyarlanacak. Dört arkadaşın aşk hayatları, ilişkileri, sırları, yalanları ve hepsinden önemlisi arkadaşlık ilişkileri anlatılacak. Dört arkadaşın yaşam hikayesinin anlatıldığı Yalancı ve Mumları dizisi için görüşmeler devam ediyor.

Yalancılar ve Mumları Kadrosu

Dizinin yönetmen koltuğunda ise Koray Kerimoğlu oturuyor.  Yalancı ve Mumları dizinin kadrosu ise dikkat çekiyor.

Yalancılar ve Mumları dizisi, başarılı dizilere imza atan  Med Yapım tarafından imzalı. İlk bölümü Eylül 2021 tarihinde yayımlanacak olan, yönetmenliğini Koray Kerimoğlu'nun yaptığı, senaristliği Nermin Yıldırım tarafından  kaleme alınan, dram türündeki Türk yapımı tv dizisi. İngiliz yapımı Mistresses dizisinden uyarlanmıştır. Başrollerini Elçin Sangu, Ceren Moray, Feyyaz Duman ve Şafak Pekdemir paylaşmaktadır.