Show Tv'de dizi kıyımı listesine adın ekledi. Yalancı dizisinin gününü yeni başlayacak olan Aziz dizisi için değiştiren ve Salı'ya alarak adeta final kararı veren Show Tv kararını uygulamaya geçti! Yalancı final yapıyor! Yalancı final bölümü ne zaman? Yalancı final tarihi açıklandı! Mehmet Emir yolun sonuna geliyor! Liar dizisinin 2. sezonu uyarlanmayacak!

Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin yer aldığı kadrosunda Şahin Irmak, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz gibi isimlerin yer aldığı Yalancı final yapıyor!

İngiliz yapımı Liar dizisinden uyarlanan Yalancı dizisi dün akşam yayınlandığı yeni bölümünde reytinglerde adeta görünmez oldu! Show Tv geçtiğimiz hafta dizinin gününü Salı'ya alarak dizinin biletini kestiğini göstermişti.

Yalancı bitiyor mu soruları yanıt buldu! 

Cuma akşamlar yayınlandığı zaman AB'de ikinciliğe kadar çıkan Yalancı dizisi Show Tv'nin yeni dizisi Aziz'in Cuma'ya alınması ise gün değişikliğine gitti. Kanal Yalancı dizisinin reytinglerin yer değiştirmediği Salı akşamına koyarak adeta biletini kesti.

Salı akşamları TRT'de Masumlar Apartmanı Fox Tv'de ise Evlilik Hakkında Her Şey dizileri reytinglerde yarış halide. İki güçlü dizide birbirlerinden izleyici çalmaya çalışırken Show TV Salı akşamı Yalancı dizisini yayınlayarak adeta reytingler kurban etti.

Yalancı dün akşam yayınlanan bölümü ile reytinglerde bugüne kadar görmediği oranları aldı. Dizi ilk 10'a dahi giremezsken ilk 20'yi zorladı!

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Salı akşamları izleyiciler bir TRT bir Fox arasında giderken kanalın bu kararı final duyurusu olarak yorumlanmıştı. Öyle de oldu! Yalancı dizisnin önümüzdeki günlerde final yapacağı öğrenildi. Kulislerde konuşulanlara göre Yalancı dizisi önümüzdeki günlerde finale hazırlanıyor!

Ancak Show Tv tepkiler sonrası Yalancı dizisine yeni bir gün ayarlar mı bilinmez..