Show Tv'nin ilgi ile takip edilen Yalancı dizisinde Deniz gözünü karartıp Mehmet Emir'i kaçırıyor! Yalancı final ne zaman yapıyor? Reytinglerde şaşırtan sonuç kafaları karıştırdı

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrolünde yer aldığı Yalancı dizisi bu akşam bomba gibi bir bölümle ekranlar geliyor.

İngiliz yapımı Liar dizisinde uyarlanan Show Tv'nin yeni dizisi Yalancı reytinglerde düşüş gidişatını geçtiğimiz hafta AB'de 2. sıraya yükselterek final kararında kafaları karıştırdı.

Geçtiğimiz haftalarda yalancının Mehmet Emir olduğu ortaya çıkmış ve dizinin final yapıp yapmayacağı merak edilmişti.

Salih Bademci, Burçin Terzioğlu, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak, İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz'ın yer aldığ Yalancı dizisinde bu akşam Deniz Show yaşanacak! Mehmet Emir'i kaçıran Deniz yalanı itiraf ettirebilecek mi? Mehmet Emir'in yalanı ne zaman ortaya çıkacak? Mehmet Emir'in yalanı sonrası Yalancı dizisi final mi yapacak?

Heyecanlı bölümleri ile seyirciyi kendisine çekmeyi başaran Yalancı dizisi final mi yapacak merak konusu olmuştu. Reytingleri başta düşük seyreden Cuma günleri Show Tv'de ekrana gelen Yalancı dizisi Fox Tv'nin romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam dizisinin geçtiğimiz hafta reytinglerinin düşmesi üzerine AB'de büyük bir çıkış yakalamıştı. AB'de Kırmızı Oda'nın ardından ikinci sıraya yükselen Yalancı dizisi bu hafta eğer Total'de yükselebilirse final kararını askıya alabilir.

Yalancı dizisi bu akşamki bölümde ise Mehmet Emir zor durumda! Deniz'in kaçırdığı Mehmet Emir'in yalanları ne zaman ortaya  çıkacak henüz belli değil. Orjinal senaryosu toplamda 12 bölümden oluşan Liar dizisi ülkemizde kaç bölüm sürecek merak konusu..