Ünlü oyuncu Will Smith evlilik ile ilgili tartışma yaratan bir açıklama yaptı. Smith ayrıca harem fantezisi kurduğunu ve ünlü Hollywood yıldızlarını istediğini anlattı.

Ödüllü oyuncu Will Smith, Jada Pinkett Smith ile olan evliliği ile ilgili olarak tartışma yaratan açıklamalar yaptı.

Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor! Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor!

Will Smith eşiyle açık bir ilişkileri olduğunu söyleyerek evliliğe bakış açısını açıkladı.. Ünlü aktör "Evlilik bizim için bir hapishane olmamalı." dedi.

53 yaşındaki aktör verdiği bir röportajında 1997 yılında evlendiği 50 yaşındaki eşi için, "Jada hiçbir zaman geleneksel evliliğe inanmadı. Yani, benim büyüdüğümden çok farklı bir şekilde büyüdü" dedi.

Will Smith, röportajında evlilikleri hakkında şu ifaleri kullandı;

"Herkesin kendi yolunu bulması gerektiği inancıyla birbirimize güven ve özgürlük verdik. Evlilik bizim için bir hapishane olamaz. Bu yolu kimseye önermiyorum; ama birbirimize verdiğimiz özgürlükler ve koşulsuz destek bana göre aşkın en yüksek tanımı. 

2011 yılında evliliğimiz yürümedi. Artık rol yapamazdık. İkimiz de mutsuzduk ve açıkçası bir şeylerin değişmesi gerekiyordu."

Ünkü aktör, eşinin 2020 yılında August Alsina ile çıktığına da değindi. Smith bu konuyu açıkça konuşmasada yirmi yıldan fazla süren romantizmi boyunca başıboş kalan tek kişin o olmadığını da söyledi.

HAREMİNE HAYAL ETTİĞİ ÜNLÜ İSİMLERİ ANLATTI

Will Smith verdiği röportajda harem kurmak istediğine dair tartışma yaratan cümleler sar etti. Ünlü aktör bir zamanlar yıldızlarla dolu bir hareme sahip olmayı hayal ettiğinden bahsetti.

Will Smieth "Nerede gördüğümü bilmiyorum ama sevdiğim ve ilgilendiğim 20 kadınla seyahat etme fikri gerçekten harika bir fikir gibi görünüyordu." dedi.

depophotos_16543203_16_9_1594294227-880x495

Hollywood'un başarılı ismi kurduğu hayal hareminde özellikle Oscar ödüllü aktris Halle Berry ve ünlü balerin Misty Copeland'ın olmasını istemiş. 

MasterClass-Misty-Copeland-by-Tawnya-Bear-3