İçerde dizisinden ardından Ay Yapım’ın Çukur ile başladığı yoldan şimdilerde ise ekrana gelmeye hazırlanan Üç Kuruş dizisi  devam ettiriyor.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Show TV ekranlarında yeni sezonda seyircilerle buluşacak olan yeni diziden ilk haber geldi.Kartal karakterini  canlandıracak olan başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Ay Yapım ile anlaşan ilk meşhur isim olmuştu. Kendisine önerilen Efe karakteri yerine Kartal  karakterini canlandırmayı  isteyen Kaygılaroğlu,  yeni sezonda değiştirdi dış görüntüsü ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Geçen sezon Sefirin Kızı dizisinde yer alan  Uraz Kaygılaroğlu şimdilerde ise Üç Kuruşluk adlı dizi için izleyicilerin karşısına çıkacak.  Uraz Kaygılaroğlu, ek olarak geçtiğimiz hafta çekimleri tamamlanan Erşan Kuneri isminde Netflix dizisinde de başrolde yer aldı.

Hayranları meşhur oyuncunun yer almış olduğu Üç Kuruş  adlı diziyi heyecan ile beklerken, oyuncunun yeni dizideki yeni imajı da  ortaya çıktı. Oyuncu, yeni dizide için yaptığı imaj değişikliğini instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Rolü için saçlarını sarıya boyatan oyuncu, Roman bir karakter ile ekranlarda  yerini almaya hazırlanıyor. Roman dansları mevzusunda  Eğitim alan başarılı oyuncu  Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş dizisinin en sürpriz adı olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Kartal  karakteri için bir süredir hazırlıklarını sürdüren Kaygılaroğlu’nun  imajını yenilemesi hayranlarını fazlası ile şaşırttı. Sosyal medyada oyuncunun bu haline büyük  ilgi gösterildi. Hayranları Üç Kuruş dizisini daha da  merak ettiklerini belirten yorumlar yaptı.

Özellikle oyuncunun roman danslarındaki performansı ise heyecanla bekleniliyor. Roman mahallesinde geçecek olan Üç Kuruş dizisinde yer alan diğer oyuncuların imajları da şimdiden hayranlar tarafından merak edilmeye başlandı.

Dizi için Sarıyer’de hususi bir mahallenin oluşturulduğu ve oyuncuların kostümlerinin de Roman motifleri taşıyacağı belirtiliyor. Uraz Kaygılaroğlu’nu dizide eşofman giyen bir roman karakteri olarak izleyeceksiniz.