Ünlü oyuncular Uraz Kaygılaroğlu ve Burak Deniz sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam ediyor. Sivil Toplum Kuruluşlarına kaynak olmak için düzenlenen İstanbul Maratonu'na katılacak olan Uraz Kaygılaroğlu ve Burak Deniz, hayranlarına çağrıda bulundu. İşte detaylar...

Ünlü oyuncular Uraz Kaygılaroğlu ve Burak Deniz sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam ediyor. Sivil Toplum Kuruluşlarına kaynak olmak için düzenlenen İstanbul Maratonu'na katılacak olan Uraz Kaygılaroğlu ve Burak Deniz, hayranlarına çağrıda bulundu. İşte detaylar…

Yardımseverlik koşusu olarak da bilinen N Kolay 43. İstanbul Maratonu için geri sayım başladı. 7 Kasım Pazar günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan maratona ünlü isimlerde destek verdi. Uraz Kaygılaroğlu, Burak Deniz ve Necip Memeli tarafından N Kolay 43. İstanbul Maratonuna katılacakları açıklandı. Sosyal medya hesapları üzerinden çağrıda bulunan Uraz Kaygılaroğlu ve Burak Deniz, hayranlarından yoğun destek aldı. 

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

N Kolay 43. İstanbul Maratonu

Dünyada kıtalar arasında koşulan tek maraton olma özelliğine sahip N Kolay 43. İstanbul Maratonuna 40 bin kişinin katılması bekleniyor. u 42K, 15K, Paten ve Halk Koşusu olmak üzere üç farklı kategoride yarışmaların düzenleneceği maratona, sanal koşucularda katılabiliyor. Sivil Toplum Kuruluşlarının desteklenmesini sağlamak amacıyla hazırlanan İstanbul Maratonu projesine dünya genelinde yoğun ilgi gösteriliyor. Geçtiğimiz yıl düzenlenen N Kolay 42. İstanbul Maratonuna 5 bin 161 kişi gönüllü olarak katılmıştı. 10 milyon liranın toplandığı organizasyon sonucu 40 tane dernek ve sivil toplum kuruluşuna bağış yapıldı. 

Uraz Kaygılaroğlu’nun sosyal sorumluluk bilinci

Show TV’nin yeni dizisi Üç Kuruş’un başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu sosyal sorumluluk projelerini desteklemeye devam ediyor. Sefirin Kızı dizisindeki performansı ile milyonlarca kişi tarafından tanınan Uraz Kaygılaroğlu, sempatik kişiliği ve yakışıklılığıyla dikkat çekiyor. Bir kız babası olan yakışıklı oyuncu, kadına şiddet ve eğitimde fırsat eşitliği gibi önemli konularda sosyal mesaj içerikli paylaşımlarda bulunuyor. Berrak Tüzünataç ile kısa süreli beraberliğinin ardından ayrılık kararı alan Uraz Kaygılaroğlu, odak noktasının kariyeri olduğunu açıklamıştı. SMA hastası çocuklar için bağış kampanyalarını da destekleyen oyuncu, iyiliğin bulaşabilir olduğuna inanıyor. 

Burak Deniz’den tam destek

Serenay Sarıkaya ile başrollerini paylaşacağı Şahmeran dizisi için çalışmalarını sürdüren Burak Deniz’de sosyal projeleri destekleyen isimler arasında yer alıyor. Yakışıklı oyuncu Adana’daki çekimler nedeniyle yoğun bir tempo içerisinde bulunuyor. N Kolay 43. İstanbul Maratonuna katılmak için İstanbul’a geleceğini açıklayan Burak Deniz, hayranlarına da projeyi desteklemeleri için çağrıda bulundu.