Show TV'nin ekranlara iddaalı bir giriş yapan dizisi Üç Kuruş seyirciden tam not almıştı. Şimdi de başrollerinde Kartal rolü ile Uraz Kaygılaroğlu ve Efe Komser rolü ile Ekin Koç'un yeraldığı dizide bir başka gündem konuşuluyor. Nesrin Cavadzade'nin Bahar rolü ile Uraz Kaygılaroğluna eşlik edeceği konusu tüm dikkatleri çekti.

Pazartesi günü Show TV ekranlarında başlayan Üç Kuruş Dizisi çok konululan ve çok beğenilen bir kadroya sahip bilindiği üzere. Ve oyuncu kadrosu dizi sonrasıda iddiaasının doğru olduğunu gösterdi. Fakat öyle bir seçim daha var ki bu kadroda uyumuna herkes hayran kaldı.

Pazartesi akşamları ilk bölümü ile ekranlara gelen Üç Kuruş dizisi büyük beğeni topladı. Yasak Elma ve Kalp Yarası dizilerine rakip olan Üç Kuruş beklenildiği gibi ilk bölümden adından söz ettirmeyi başardı.

Özellikle Çukur izleyicilerinin merakla beklediği Üç Kuruş dizisi ilk bölümden tam not aldı. Ancak herkes Nesrin Cavadazade'yi beklerken seyirci ilk bölümden bu yönden hayal kırıklığı yaşadı. Neyse ki Üç Kuruş dizisinin 2. bölüm fragmanında Nesrin Cavadzade görüldü!

Üç Kuruş ikinci bölüm fragmanında Bahar rolü ile Nesrin Cavadzade dizideki partneri Uraz Kaygılaroğlu ile sahnesini verdi. İkilinin buv kısacık sahnesi bile sosyal medyada olay oldu.

YENİ ÇİFT KARTAL VE BAHAR!

Kartal rolü ile Uraz Kaygılaroğlu ve Bahar rolü ile Azeri asıllı güzel oyuncu Nesrin Cavadzade birbirine çok yakıştırıldı. Tüm dizilerin ve dizi çiftlerinin gündemde olduğu sosyal medyada en çok konuşulan ikili olduğuna bakılırsa sezon boyunca daha çok konuşulacağa benziyor.

Adsız-9

Üç Kuruş Oyuncu Kadrosu

Uraz Kaygılaroğlu,

Ekin Koç,

Diren Polatoğulları,

Nesrin Cavadzade,

Aslıhan Malbora,

Nursel Köse,

Civan Canova,

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Ercan Kesal,

Mustafa Kırantepe,

Uğur Yıldıran,

Umutcan Ütebay,

Damla Makar,

Melissa Yıldırımer,

Aytaç Uşun,

Süreyya Kilimci,

Cenk Kangöz,

Alişan Uğur,

Burak Altay