Uraz Kaygılaroğlu ve Aslıhan Malbora sevgili mi? Üç Kuruş dizisinin Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu ve dizinin Leyla'sı Aslıhan Malbora sevgililer mi? İki ünlü isim aşk mı yaşıyor? Gül mesajlarından sonra yeni bir aşk kanıtı daha!

Show TV'nin yeni dizisi Üç Kuruş övgüleri toplarken dizide abi kardeşi canlandıran Uraz Kaygılaroğlu ile Aslıhan Malbora arasında aşk başladı!

Çukur dizisinden sonra Pazartesi akşamlarının yeni rekortmen dizisi olmaya aday olan Üç Kuruş beğenildi. Dizide özellikle Leyla karakterini canlandıran Aslıhan Malbora güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti. 

Dizinin Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu çapkınlığa devam ediyor! Melis İşten ile boşandıktan sonra adı pek çok güzel ile aşka karışan Uraz Kaygılaroğlu bu seger rol arkadaşı ile yeni bir aşka yelken açtı. 

Uraz Kaygılaroğlu ile Aslıhan Malbora arasındaki mesajlaşma yeni bir aşk iddiasini ortaya çıkardı. 

Aslıhan Malbora Instagram hesabından Uraz Kaygılaroğlu ile setten bir fotoğrafını paylaştı ve Gül emojisi koyarak "Gülüm" diye yazdı. 

aslihanmalbora

Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu

Bunun üzerine Uraz Kaygılaroğlu da aynı şekilde Aslıhan Malbora'ya yanıt verdi.