Dolar 13'ü gördü! Ülke yangın yeri! Battık mı? Ünlü isimlerde doların artmasının devam etmesine tepki gösterdi! İşte ünlü isimlerin dolar tepkisi! Türk lirasının değer kaybına ünlü isimler neler dedi? Hangi tweetleri attı hangi storyleri paylaştılar?

Dolar 13'ü gördü! Dolar her saniye artmaya devam ediyor. Ülke tarihinde böyle bir ekonomik kriz görülmedi. Sosyal medyada tepkiler çığ gibi!

Türk lirasının değer kaybı sürüyor. Ülkemiz ekonomik olarak da büyük bir yokluk içerisine girdi. Doların 13'ü bulmsına sosyal medaydan tepkiler sürüyor. Ünlü isimlerde de bu duruma Twitter ve Instagram hesaplarından tepki gösterdi.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Şahan Gökbakar'dan Derya Uluğ'a ünlü isimler doların artışına tepkiler verdi. Sosyal medayda dolar12TL etiketi gündem olurken dolar yarım saat içerisinde 13'e çıktı!

Sosyal medya da kullanıcılar "Battık! Bir ülkenin batışıdır bu" "Yurt dışında malum partiye oy verenler mutlu tabi ucuza gelip burda tatil yapıyorlar bu ülkenin çocuklarının geleceğini çaldınız" "Ülkede her şey mi bu kadar dip olur! Suç oranı tavan, köpeğe bile iftira atılıyor, kurumlar işlerini yapmıyor, hırsızlıki sapıklık katillik sokaklarda adalte yok, eğitim yok profesörkerimiz bile cahil korkunç insanlar dolar da oldu ekonomik olarak da battık" "Herkes bu saatten sonra gıda tedairiği sağlasınız, can güvenliğine dikkat etsin" diye yorumlarda bulunarak tepki gösterdi.

İşte ünlü isimlerin Türk Lirası'nın değer kaybı doların 13'ü görmesine verdiği tepkiler;

sEkran Alıntısı-3dasa