Kanıt dizisinin en önemli oyuncularından olan İlker Kurttan kahreden haber geldi. Başarılı ismin hayatını kaybettiği öğrenildi. Kanıt dizisinde Ümit karakteri ile hafızalara kazınan başarılı oyuncu İlker Kurt’un hayatını kaybetmesi sanat camiasını yasa boğdu.

Kanıt dizisinin Ümit’i İlker Kurt hayatını kaybetti. Genç oyuncunun vefat etmesi başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu. 
Dizide Ümit karakteri ile seyirciden tam not almayı başaran ünlü oyuncu ne yazık ki hayatını kaybetti. Kanıt dizisinde uzun bir süredir Ümit rolünde yer alan başarılı oyuncu İlker Kurt hayatını kaybetti. Genç oyuncunun hayranları ve sanatçı arkadaşları büyük bir üzüntü yaşıyor.

İlker Kurt Hayatını Kaybetti

Ekranların sevilen simalarından olan ve Kanıt dizisinde Ümit karakterine can veren ünlü oyuncu İlker Kurt’un ölüm haberi gündemde son dakika gelişmesi olarak geçti. Bu acı haberi ise Kıvanç Terzioğlu sosyal medya hesabı üzerinden de paylaştı. Sanatçı dostları büyük bir üzüntü yaşarken oyuncunun kesin ölüm nedeni araştırılıyor. 

Terzioğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi: Filim sen üyemiz ve oyuncumuz İlker Kurt’un hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Tüm dostlarının ve sevenlerinin başı sağ olsun. Ailesi ve sevenlerine de baş sağlığı diliyoruz dedi. Terzioğlu’nun paylaşımına ise milyonlarca sayıda yorum yapıldı. Genç oyuncunun ani ölümü ailesi ve sevenlerini derin bir yasa boğdu.

Sanat Camiasını Üzen Haber

3 Nisan 1973 yılında dünyaya gelen oyuncu İlker Kurt ilk televizyon deneyimini Su  Sinekleri isimli yapım ile gerçekleştirdi. Filmde Behçet karakteri ile izleyicilerle buluşan Kurt çok sayıda projede yer aldı. Çok sayıda dizi projelerinde rol alan başarılı isim daha sonra sinema kariyerine adım attı. 2008 yılı başlarında ise Başka Semtin Çocukları isimli yapımda rol alarak kariyerine devam etti. 

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Filmde Hüsam karakteri ile izleyicilerin beğenisini kazandı. Ünlü oyuncunun genç yaşta hayatını kaybetmesi oyuncu arkadaşlarını ve sevenlerini yasa boğdu. 2017 yılında Nesrin Bulut ile hayatını birleştiren İlker Kurt daha sonra Kanıt dizisinde ekranlara geldi. Genç oyuncu dizide Ümit karakteri ile yer aldı.

Genç Oyuncunun Ani Ölümü Şok Etti

Kanıt dizisi ile yoluna devam eden İlker Kurt’ un ani ölümü herkesi şok etti. 2017 yılında Nesrin Bulut ile Kırklareli’nde evlenen oyuncu Kanıt dizisi ile kariyerinde adım adım ilerledi. Çok sayıda hayranı olan ünlü oyuncunun kesin ölüm nedeni ile ilgili ise araştırmaların devam ettiği söyleniyor. Gelen bu ani ölümle sanatçının başta ailesi olmak üzere sevenleri yasa boğuldu. 

Genç oyuncunun hayatını kaybetmesi haber manşetlerinde de yer aldı. Uzun bir süredir Kanıt isimli dizide Ümit karakteri ile izleyicilerle buluşan İlker Kurt’ un hayatını kaybetmesi derin bir üzüntü ile karşılandı. Kıvanç Terzioğlu bu acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 

İlker Kurttan Acı Haber

Başarılı oyuncular arasında yer alan İlker Kurttan acı haber geldi. Kanıt dizisi ile ekranlarda olan ünlü oyuncu genç yaşta hayatını kaybetti. Sanat camiasını yasa boğan ölüm başta ailesi olmak üzere büyük bir üzüntü yarattı. Kariyerine oyuncu olarak devam etme kararı alan İlker Kurt çok sayıda önemli projede görev aldı. Fetih 1453, Aşkım Aşkım, Veda,  Anadolu Kartalları gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncunun ani ölümü tüm sevenlerini derin bir yasa boğdu. Usta oyuncunun kesin ölüm nedeni ile ilgili net bir açıklama yapılmadı. Ancak kesin ölüm nedeni konusunda araştırmaların devam ettiği ifade ediliyor.