Üç Kuruş dizisinde Şesu karakterini kim canlandırmaktadır? Uğur Yıldıran kimdir? Uğur Yıldıran kaç yaşında? Uğur Yıldıran nereli? Uğur Yıldıran ve Hadise'nin dansçısı mıydı? Uğur Yıldıran ne mezunu? Uğur Yıldıran ne iş yapıyor?

Üç Kuruş dizisi ilk bölümü ile ekranlara geldi. Show Tv'nin yeni dizisi Üç Kuruş ilk bölüm ile sosyal medyada gündem olmayı başardı. 

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler televizyona dönüyor! Cevap Ver Türkiye! Berfu Yenenler ve Eser Yenenler televizyona dönüyor! Cevap Ver Türkiye!

Show Tv'nin yeni dizisi Üç Kuruş merakla beklenen ilk bölümü ile ekranlara geldi Üç Kuruş Şesu kimdir? Üç Kuruş Sesu karakterine hangi oyuncu hayat vermektedir? Üç Kuruş Şesu gerçek adı ne?

Show Tv'nin yeni dizisi Üç Kuruş ilk bölümü ile ekranlara geldi. Üç Kuruş dizisinde Şesu karakterine Uğur Yıldıran hayat vermektedir. Peki Uğur Yıldıran kimdir? Uğur Yıldıran kaç yaşında? Uğur Yıldıran nereli? Uğur Yıldıran hangi dizilerde oynadı? Uğur Yıldıran ne mezunu?

Üç Kuruş Şesu Kimdir?

Şesu, Kartal’ın sağ koludur. Şesu'nun tek amacı para, içki, hovardalık yapmaktır. Şesu'nun en büyük aşkı ise pavyonda sahne alan mahallenin Peri lakaplı dansözü Perihan'dır.

Uğur Yıldıran Kimdir?

uqiPJSkUUkmlOdlE5bmdYg

Uğur Yıldıran 26 Temmuz 1981 tarihinde İstanbul’da doğdu. Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümü’nde okudu. Yıllar boyunca dans ile ilgilenmiştir.

2009 yılında Hadise'nin Eurovision yarışmasında söylediği Düm Tek Tek adlı şarkıda dansçı olarak eşlik etmiştir. Uğur Yıldıran ilk oyunculuk deneyimini ise 2014 yılında TRT 1'de yayınlanan Filinta adlı dizide Garbis karakterini canlandırarak yapmıştır.

Daha sonra 2016 yılında İçerde adlı dizide Selim karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında ise Çukur dizisinde Kemal karakterini canlandıran oyuncu şimdi Üç Kuruş dizisinde yer almaktadır.